meechauu 123 Udostępnij Napisano 4 Marzec 2018 Witam. Chciałem się pochwalic jednym z moich pierwszych webdesignowych projektów. :)[img]https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/max_1200/f26a7562784939.5a9bdf7f3fc0f.png[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack0wsky 32 Udostępnij Napisano 29 Marzec 2018 Mi się podoba, jedyne co, to zmniejszyłbym topbar i sociale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał 598 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień 2018 Jestem tego samego co UP. Zmniejsz odrobinkę te elementy na dodatek jakoś tak pusto po lewej stronie od menu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meechauu 123 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień 2018 Dzięki za odzew chłopaki. Wrzucam coś innego :)[img]https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/1400/28e41c63267639.5aaacb50a56b6.png[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert 250 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień 2018 Czemu dajesz nam pracę z 15 marca? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meechauu 123 Udostępnij Napisano 1 Kwiecień 2018 A nie można? :P . Nie wstawiałem wcześniej bo nie było odpowiedzi w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meechauu 123 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2018 Witam. Przedstawiam Wam projekt portfolio. Narzędzia: Affinity Designer, Adobe Xd. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1132 Udostępnij Napisano 7 Czerwiec 2018 Bardziej blog niż portfolio. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał 598 Udostępnij Napisano 8 Czerwiec 2018 Czemu wrzucacie projekty z behance w małych rozmiarach nic nie widać 😕 😕 Nie podoba mi się odcień niebieskiego😲 dziwne gusta macie niebieskich kolorów które wieczorem walą po oczach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach