emte 35 Udostępnij Napisano 13 Marzec 2018 (edytowane) Hejka mordki, otóz mam zlecenie aby wykonać tło na fb które jest gifem? mozna takie coś wgl zrobić? jesli tak to jak? moge jakis poradnik, jestem zielony w tym. Interesuje mnie tylko poradnik w photoshopie. ;) Myślę o jakimś glitch gifie nałożonym na zdjecie, sam jeszcze do konca nie wiem. Edytowane 13 Marzec 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1131 Udostępnij Napisano 26 Marzec 2018 Pytasz o możliwość czy da się na facebooka zrobić tło w gif czy pytasz jak zrobić gifa w PS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emte 35 Udostępnij Napisano 27 Marzec 2018 Dzięki za odpowiedź, ale już ogarnąłem. Dla osób które w przyszłości też będą miały taką rozkminę; gif w tle fb nie działa, musi to być film który ma minimum 25sek, fb umożliwia zapętlenie filmiku i wygląda to jak gif. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach