bakalland 0 Udostępnij Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Czy ktoś się może orientuje jak można przerobić zdjęcie na taki witraż? Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 14 Kwiecień 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał 598 Udostępnij Napisano 13 Kwiecień 2018 [mod=]Przenoszę temat do odpowiedniego działu.[/mod] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakalland 0 Udostępnij Napisano 13 Kwiecień 2018 Dzięki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert 250 Udostępnij Napisano 13 Kwiecień 2018 ręcznie np. w Illustratorze za pomocą pen toola. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakalland 0 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Ale same kontury tylko?? Bo nie interesuje mnie efekt Low Polly... Dodano 12 godziny 42 minuty 54 sekund temu Nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert 250 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2018 (edytowane) Pen tool ma wiecej opcji niz sadzisz Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 14 Kwiecień 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakalland 0 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Ale to nie przypomina tego.. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Witraż, kontury?? Szukałam w google i tylko Low Polly mi się pokazuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert 250 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2018 Korzystając w odpowiedni sposób z pen toola, uzyskasz efekt taki jaki chcesz - tak jak tu: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach