Tony Fabe 0 Udostępnij Napisano 2 Maj 2018 Mam problem podczas malowania /rysowania używając narzędzia pędzel . Pod kursorem krzyżyka bądz pędzelka zawsze pojawia się kółeczko symbolizujące wielkość pędzla . Uniemożliwia mi ono precyzyjną pracę ,wcześniej go nie miałem . Od razu napiszę że to nie jest kwestia Tabletu czy pióra ponieważ problem wsytępuje nawet po odłączeniu go . Zmiana kursora na precyzyjny również nie powoduje zniknięcia kółeczka. Na YT czy ogólnie w sieci nikt nie poruszał tego problemu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darx 22 Udostępnij Napisano 2 Maj 2018 (edytowane) C A P S L O C K No to nie wiem Powodzenia Edytowane 3 Maj 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tony Fabe 0 Udostępnij Napisano 2 Maj 2018 Czytaj ze zrozumieniem to co napisałem w sposób tak jasny jak potrafie. Caps Lock powoduje zmiane krzyżyka na pędzelek i odwrotnie. Nie ma nic wspólnego z kółeczkiem pod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Modum 2 Udostępnij Napisano 3 Maj 2018 Mógłbyś wstawić screena? Będzie o wiele prościej dowiedzieć się o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tony Fabe 0 Udostępnij Napisano 3 Maj 2018 http://i67.tinypic.com/2zhdq35.jpg' alt='URL>'> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach