MX 53 Udostępnij Napisano 13 Maj 2018 (edytowane) Przesyłam logo do oceny: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zapraszam do żywej dyskusji Edytowane 13 Maj 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaa 8 Udostępnij Napisano 14 Maj 2018 No trochę słabe, duże E mały napis, duży odstęp między jednym a drugim, coś tu jest nie tak. Coś podobnego można kupić na za kilka złotych w bankach zdjęć i będzie chyba lepiej wyglądać. Sorry za krytykę może ktoś coś napisze co będzie miało większa wartość merytoryczną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf.zoneman 0 Udostępnij Napisano 14 Maj 2018 Cześć! Logo jest naprawdę super, ale może lepiej dać napis pod nim? Logo z napisem pod spodem zapełni bardziej obszar kompozycji, a poziomy tekst nie będzie się wyłamywał w stosunku do hierarchicznie wyższego "E". Pozdrawiam, 2 minutowy użytkownik tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MX 53 Udostępnij Napisano 10 Czerwiec 2018 (edytowane) Zgodnie z tytułem wrzucam nową pracke ?Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 11 Czerwiec 2018 przez Damian Dodano podgląd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1 159 Udostępnij Napisano 11 Czerwiec 2018 Fajnie gdybyś wrzucał też obrazki w poście bo zaoszczędzisz nam pracy z edytowaniem ? Co do pracy to sygnet wygląda trochę jak kask motocyklisty. Naprawdę próbuję znaleźć nawiązania do logotypu, ale nie potrafię. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattovsky 77 Udostępnij Napisano 11 Czerwiec 2018 Tak samo jak @up, pierwsze z czym mi się skojarzył sygnet to kask motocyklisty ? Praca spoko tylko nie wiem jak to ma się niby łączyć wszystko w logiczną całość ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach