Westbam 4 Udostępnij Napisano 17 Maj 2018 (edytowane) Cieplutki news: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. -dostepny-za-darmo-tak-sie-miazdzy-konkurencje/?utm_source=RelatedP&utm_medium=RelatedP&utm_campaign=RelatedP Nie rozumiem tylko jednego.... Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Możecie mi to na polski przetłumaczyć? Będę wdzięczny... Download: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 17 Maj 2018 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konto do usunięcia 250 Udostępnij Napisano 17 Maj 2018 Proszę: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Westbam 4 Udostępnij Napisano 17 Maj 2018 Norbert... Szczerze wciąż nie rozumiem... Chyba że źle myślę Udostępnie, a ktoś dalej to udostępni i ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konto do usunięcia 250 Udostępnij Napisano 17 Maj 2018 Nie mam pojęcia jak to wygląda w praktyce, dlatego poszukaj odpowiedzi na google, aczkolwiek każda osoba posiadająca link do prototypu może go obejrzeć i teraz nie wiem czy jest możliwość włączenia whitelist czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach