Lari 0 Udostępnij Napisano 20 Czerwiec 2018 Witam, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogę osiągnąć taki efekt napisu: Najprawdopodobniej jest to czcionka Sugarplum, ale co dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattovsky 69 Udostępnij Napisano 20 Czerwiec 2018 kojarzy mi się to z efektem Wind w Photoshopie ;d pod biały napis wrzucić ten tam tekst z odpowiednim gradientem i potem eksperymentować z efektem Wind/Wiatru ;d 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lari 0 Udostępnij Napisano 21 Czerwiec 2018 Hm, a jaki gradient może to być? 😛 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1132 Udostępnij Napisano 21 Czerwiec 2018 Różowy z niebieskim (?) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lari 0 Udostępnij Napisano 21 Czerwiec 2018 Ah i jeszcze pytanko. Bardzo zależy mi by wykonać taki sam lub bardzo podobny napis. Jak osiągnąć taki.. hmm.. "lśniący/metaliczny" napis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dim3n 3 Udostępnij Napisano 21 Czerwiec 2018 Grafikiem to nie jestem , może ci pomogę w taki sposób Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinD 216 Udostępnij Napisano 21 Czerwiec 2018 (edytowane) Ja bym w akcjach do photoshopa poszukał Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 21 Czerwiec 2018 przez MarcinD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lari 0 Udostępnij Napisano 22 Czerwiec 2018 Ok, udało mi się dojść do tego, jak zrobić coś podobnego. Dziękuję wszystkim za pomoc! <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach