JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 13 Lipiec 2018 (edytowane) Hej! Jako że jeszcze niczego nie zaprezentowałem to chciałbym przedstawić swoje prace - fotomanipulacje, oraz czekam na rady/opinie. Wszelka krytyka mile widziana. 🤪 Zapraszam również do obejrzenia reszty prac na Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 13 Lipiec 2018 przez JudynGraff 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1132 Udostępnij Napisano 16 Lipiec 2018 W niektórych pracach brakuje mi nieco wyostrzenia (np: w domku z gruszką). Najbardziej podoba mi się ostatnia praca, ale motyw nieco oklepany 😛 Ogólnie bardzo fajny zbiór, niektóre śmieszne, a niektóre nieco gorzej wykonane jak ślimak, który wygląda nieco sztucznie. Popracowałbym tam nad lepszym światłocieniem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 16 Lipiec 2018 Wielkie dzięki za opinię, będę mieć to na uwadze 😄 Niektóre z moich prac, fakt, są oklepane, po prostu motywy mi się spodobały przez co też chciałem zrobić swoje. 🙂 Tutaj kolejne prace: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KwasnyCzlowiek 3 Udostępnij Napisano 19 Lipiec 2018 Jest pięknie. Bardzo mnie urzekła twoja pomysłowość 😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 21 Lipiec 2018 Hej, oto nowa graficzka, trochę bardziej pobawiłem się światłem. 😁 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 345 Udostępnij Napisano 21 Lipiec 2018 Za bardzo się na fotomanipulacjach nie znam ale od razu rzuca mi się w oczy zbyt jasna twarz. Rozumiem, że z lewej strony pada na nią ostre światło ale powinna być o wiele bardziej w mroku, cieniu. Sam cień powinien również bardziej nachodzić na twarz z prawej strony, bo w tej chwili światło z lewej oświetla nawet prawy policzek a to mało realistyczne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 22 Lipiec 2018 Kolejna praca 🙂 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał 598 Udostępnij Napisano 23 Lipiec 2018 Ładnie wyszło 😛 Nie wiem czemu nie pasuje mi ta maska wydaje się strasznie papierowa 😕 Troszkę dziwnie wygląda ręka a bardziej chodzi mi o źródło czerwonego koloru 😄 na tej ręce 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 24 Lipiec 2018 Dzięki za opinie :D A co do maski to ona chyba właśnie jest papierowa, bo to zdjęcie czyjegoś cosplay'u (mogłem to w sumie zatagować :/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domino1059 7 Udostępnij Napisano 24 Lipiec 2018 Jak dla mnie wszystko jest świetne. Czekam na więcej prac - mile dla oka 😊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 4 Luty Ho ho! Trochę mnie tutaj nie było więc i przyszła pora podzielenia się czymś nowym 😄 Załączam surowy plik oraz efekt końcowy pracy, co o tym powiecie? Na czym skupić uwagę przy następnych pracach? Wszelka krytyka mile widziana 😄 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 3 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P4u 15 Udostępnij Napisano 5 Luty Prace trzymaja poziom ale ostatnia to poezja dla moim oczów 🙂 Piękna gra świateł, świetna kolorystyka. Jestem pod wrażeniem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 38 Udostępnij Napisano 5 Luty Dzięki wielkie za opinię 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrycjaPe 7 Udostępnij Napisano 9 Luty W porównaniu z poprzednimi pracami, nowa to niesamowity skok w skilach 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darthu 120 Udostępnij Napisano 10 Luty Całkiem fajna ta ostatnia praca jak na początki :) powodzenia w kolejnych pracach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach