Greenone 2 Udostępnij Napisano 18 Lipiec 2018 WItam ! Tworzę aplikację która będzie dawała dostęp do wybranego folderu na komputerze poprzez urządzenie mobilne. Utworzyłem UI programu PC. Na celu miałem zrobić jak najprostszy w użyciu program. Jakbyście mogli rzucić okiem ma UI oraz UX programu 🙂 Funkcje: - Sortowanie dodany projektów - Zakładka z + to dodanie nowego projektu. Tytuł zostaje ustawiony automatycznie (Bierze nazwę folderu) - Gdy się kliknie na kartę, odpala serwer z danym folderem. Gdy się kliknie ponownie, to wyłącza - PPM na kartę -> Zmień nazwę, zmień lokalizację folderu, usuń, Zielony pasek oznacza, że serwer jest uruchomiony. Pojawi się także na parę sekund informacja o tym na dole (W miejscu errora na screenie) Na screenie nie znajduje się finalne logo. Wrzuciłem na szybko coś aby było 😄 Zapomniałem jeszcze dodać ikonki służącej do minimalizowania programu Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 51 Udostępnij Napisano 19 Lipiec 2018 Ciekawe jak mam zobaczyć UX bez prototypu i wireframe. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach