Dawid 203 Udostępnij Napisano 26 Lipiec 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1132 Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2018 Ostatni projekt to klasa. W końcu coś naprawdę dobrego. Przemyślane i dobrze dobrane elementy. Miło się na to patrzy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub 246 Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2018 Tak jak wspominałem Ci na discordzie to jest najlepsza twoja praca dotychczas. Wielki szacun ten projekt jest kompletnie wielkim progressem do reszty! Dobra robota! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek 192 Udostępnij Napisano 30 Lipiec 2018 Mi również się podoba, ale nie wiem czy nie zwiększyłbym trochę wielkości fontów w prawym panelu i czacie. Kolor tekstu w buttonach też można dopasować do jego tła, dodać trochę światła. No i ikony repa też bym zrobił jakieś bajeranckie, pasujące do stylu smoka. A tak to całkiem sympatycznie, coś świeżego. Oby tak dalej :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał 598 Udostępnij Napisano 30 Lipiec 2018 Ten ostatni projekt wymiata 😄 W końcu coś nowego i tak jak mówiłem ci wcześniej ta stopka nie pasuje zmieniłbym to 😕 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid 203 Udostępnij Napisano 25 Wrzesień 2018 Dzięki za miłe słowa 😄 Tym razem strona główna na podstawie forum. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid 203 Udostępnij Napisano 7 Grudzień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid 203 Udostępnij Napisano 16 Grudzień 2018 (edytowane) Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 16 Grudzień 2018 przez Dawid 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid 203 Udostępnij Napisano 5 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid 203 Udostępnij Napisano 9 Luty Pełna rozdzielczość + wszystkie podstrony tutaj: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach