Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień 2018 (edytowane) Rodzaj pracy: Strona www + logo firmy Tematyka: Firma Elektryczna Dodatkowe informacje: Witam Serdecznie. Jesteśmy firmą zajmującą się elektryką. Działamy od tak naprawdę 2006r. Lecz nastąpiła zmiana nazwy firmy na nową 2016r. "PEK" Jeden z pracowników zainspirował nas, a nawet namówił na stronę internetową, a więc działamy. Nazwa firmy to PEK, nazwa www pekmalbork.pl Kwota wynagrodzenia: Nie znam się na tym. 100, 200, 300, 400, 500 ? Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: Jak najszybszy. Kontakt: Proszę pisać pod postem, jako pierwsze proszę zrobić logo najlepsze wygra, ewentualnie z jakimiś pytaniami dawid@pekmalbork.pl Dane do loga: Nazwa: Pek Malbork Jesteśmy "szaloną firmą" rozważymy każdy projekt, poważny lub szalony jak my 🙂 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 6 Wrzesień 2018 przez Pek_Malbork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilej 132 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień 2018 Żarówka w żarówce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień 2018 Dziękujemy za pierwszą pracę. Projekt z pomysłem lecz nam się nie podoba. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilej 132 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 6 Wrzesień 2018 Niestety.. Dodaliśmy przykładowe loga innych firm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianek 0 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Moja propozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestempawel 42 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Witam, moja propozycja: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Witam wszystkich. Jest coraz lepiej! Czekam na innych użytkowników. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrtxFlex 33 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Może coś z tego ? Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Fajnie fajnie. Ktoś jeszcze zaproponuje coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkp 2 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 (edytowane) Moja propozycja: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 7 Wrzesień 2018 przez arkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 343 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Ja mogę coś przygotować ale nie wiem czy wyrobię się na dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Powiem tak, bardzo nam zależy na szybkości że tak napiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 343 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Dlatego są dodawane takie propozycje, bo na szybko. A szybko nie da się zrobić czegoś jakościowo bardzo dobrego. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Rozumiem, no dobrze poczekamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianek 0 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kric 6 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 7 Wrzesień 2018 Najlepszą praca do tej pory jest kric'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 10 Wrzesień 2018 Już nikt nie zaproponuje nic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszbartosik 247 Udostępnij Napisano 10 Wrzesień 2018 (edytowane) Ja coś jeszcze dzisiaj podrzucę. Kabel ukladajacy sie w ksztalt litery P, zakonczony z jednej strony wtyczka, a z drugiej zebatka z znakiem blyskawicy wskazujacymi na wykonywany przez Panstwo zawod. Edytowane 10 Wrzesień 2018 przez mateuszbartosik 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pek_Malbork 3 Udostępnij Napisano 11 Wrzesień 2018 Fajne :) czy ktoś jeszcze doda coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
icreative 1 Udostępnij Napisano 13 Wrzesień 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris 33 Udostępnij Napisano 13 Wrzesień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CreativeBrand 49 Udostępnij Napisano 18 Wrzesień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alf ^^ 14 Udostępnij Napisano 19 Wrzesień 2018 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach