iamforsaken 0 Udostępnij Napisano 18 Styczeń (edytowane) Tematyka: Produkcja, sprzedaż owoców borówki amerykańskiej Dodatkowe informacje: W nazwie powinno się znajdować ''Gospodarstwo Ogrodnicze" lub "G. O." nazwa "Blue Fields". Logo powinno być o tematyce borówki, pola jak poniżej na obrazkach. Kwota wynagrodzenia:300 zł Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania:1.03.2018 Kontakt: Priv Witam, niżej kilka obrazów które Was naprowadzą, najbardziej podoba mi się nr. 4,5,6 i 7. Może oczekuję za dużo wiec mnie zlinczujcie 🙂. Jak widać logo może być okrągłe lub elipsa, kolory wykorzystane mogą być wszystkie z delikatnym naciskiem na (niebieski, fiolet, granat, zieleń). Ktoś się podejmie 😉 ? Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 18 Styczeń przez iamforsaken uzupełnienie opisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubace 88 Udostępnij Napisano 18 Styczeń 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilej 134 Udostępnij Napisano 18 Styczeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arsa 15 Udostępnij Napisano 19 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iamforsaken 0 Udostępnij Napisano 19 Styczeń @Kubace-bardzo fajne logo, lecz mało kolorowe @Pilej - również fajne logo tylko nazwa tak za daleko od loga i nie pasująca @arsa - samo logo nie jest ładne, fajne bo duże (więcej szczegółów można tam dodać), ale pomysł wstęgi i nazwy w środku super gdyby nie była taka od "linijki" 😉 Dla większości podoba się obraz nr 4, czy możecie się na nim odwzorować? oczywiście bez zwierząt, ale gdyby mógł tam stać ktoś podobny do "Uncle Phil'a" z misą borówek? Pozdrawiam. 😀 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilej 134 Udostępnij Napisano 19 Styczeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simplicitas 24 Udostępnij Napisano 19 Styczeń (edytowane) Witam, oto moja propozycja w różnych wariantach: (Proszę otworzyć w nowej karcie i powiększyć, by zobaczyć szczegóły) Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Pełen wektor. Pozdrawiam, Simplicitas. Edytowane 19 Styczeń przez Simplicitas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arsa 15 Udostępnij Napisano 19 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciekM 13 Udostępnij Napisano 22 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twice 1 Udostępnij Napisano 22 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Denilson1989 2 Udostępnij Napisano 22 Styczeń Witam, o to moja propozycja. Oczywiście gotowy projekt wykonany w lepszej rozdzielczości i bez znaku wodnego. Oczywiście możliwe wprowadzenie zmian jeśli będzie potrzeba 🙂 Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 345 Udostępnij Napisano 23 Styczeń @iamforsaken Na pewno będę przygotowywał jakąś propozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciekM 13 Udostępnij Napisano 23 Styczeń @iamforsaken Może jakieś małe podsumowanie co do dotychczasowych prac? Może jakieś dodatkowe wskazówki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nec 2 Udostępnij Napisano 24 Styczeń Mam już gotową propozycję logo tylko muszę wykonać jeszcze prezentację. Niedługo wstawię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dropkick 58 Udostępnij Napisano 24 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iamforsaken 0 Udostępnij Napisano 25 Styczeń @MaciekM Jutro lub w niedzielę skomentuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nec 2 Udostępnij Napisano 26 Styczeń (edytowane) Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Napisy oczywiscie do pozmieniania, w szczegolnosci ta data zalozenia 😅 Edytowane 26 Styczeń przez Nec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 38 Udostępnij Napisano 26 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iamforsaken 0 Udostępnij Napisano 27 Styczeń Na wstępie dzięki za tak duże zainteresowanie, chcielibyśmy wyróżnić 2 prace autorów: @dropkick i @Nec, @Nec - logo ma zbyt mocne kolory, tych borówek trochę za dużo na nim, tekst po okręgu jest nierówno wpasowany, no i ten rysunek w centrum zbieraczy chyba zapożyczony z pola bawełny 😄 mógłby być bardziej realistyczny. @dropkick - postać z koszyczkiem trochę za duża, więcej pola mogłoby się tam z tyłu znaleźć, kolory za jaskrawe, napis "gospodarstwo ogrodnicze" po okręgu gdzieś wcisnąć. Jesteśmy coraz bliżej tego "czegoś" 🙂 Czekamy na poprawki i kolejne prace. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nec 2 Udostępnij Napisano 27 Styczeń (edytowane) @iamforsaken "Rysunek" nie jest znikąd zapożyczany, to moja ilustracja na podstawie darmowego zdjecia, ktory domyslnie przedstawial chyba zbior malin. Nie wiem co w nim nierealistycznego, bo rolnikiem nie jestem, ale jak na moje to zbior fioletowych owocow z wyzszych krzaczkow kojarzy sie wlasnie jednoznacznie ze zbiorem borowki. Tekst po okregu faktycznie teraz wydaje mi sie lekko nierowny, byc moze jakas warstwa sie przez przypadek przesunela, musze to dokladnie sprawdzic w projekcie. Co do ilosci borowek, to wydaje mi sie, ze nie ma ich wcale tak duzo, ba nawet myslalem zeby ich jeszcze troche dolozyc 😉 Byc moze siade do poprawek, ale z Twojego opisu wywnioskowalem ze chyba nic Ci tam do konca nie pasuje, wiec nie wiem czy jest sens dalej rozgrzebywac ten projekt. Edytowane 27 Styczeń przez Nec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dropkick 58 Udostępnij Napisano 28 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nec 2 Udostępnij Napisano 30 Styczeń Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CreativeBrand 50 Udostępnij Napisano 1 Luty (edytowane) Możliwe zmiany: Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Edytowane 1 Luty przez CreativeBrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 345 Udostępnij Napisano 6 Luty @iamforsaken Proszę o wydanie jakichś opinii na temat dotychczasowych prac, bo aktualnie temat wygląda na zapomniany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 345 Udostępnij Napisano wtorek o 14:19 @iamforsaken 24h na odpowiedź, inaczej temat trafia do kosza a zleceniodawca na czarną listę. Mimo, że termin jest do marca to od 2 tyg zleceniodawca nie pojawił się na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach