hunny 0 Udostępnij Napisano 30 Styczeń Witam, mam prośbę, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak w Photoshopie przerobić zdjęcie Kubusia Puchatka, aby miało barwy jak na drugim zdjęciu. Coś w ten deseń, by był klimat retrowave (jak ktoś nie wie, polecam sprawdzić w google grafika). A najlepiej jakby ktoś mógł to już zrobić za mnie haha 😄 Z góry dzięki. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P4u 15 Udostępnij Napisano 30 Styczeń (edytowane) Czesc. Mam nadzieje że nikt za Ciebie tego nie zrobi 🙂 Kubusia puchatka na Layer 1 robisz w odcieniach szarosci. Zaznaczasz sobie za pomoca lassa kawałek Kubusia. Tworzysz layer 2 i bierzesz sobie miekki pedzel. Malujesz sobie, cieniujesz kolorami rodem z retrowave. Ustawiasz teraz Layer 2 na Overlay. Powtarzasz z kolejnymi elemenatami. Na tlo ktore sobie zaznaczysz za pomoca magicznej rozdzki polecam wrzucic gradient. Pamietaj ze im ciemniejszy bedzie kubus tym mocniej bedzie widac kolor na Layer 2 którym malujesz. Powodzenia 🙂 Edytowane 30 Styczeń przez P4u 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hunny 0 Udostępnij Napisano 30 Styczeń Okej, dzięki bardzo, postaram się nad tym popracować 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach