Jaqobek 1 Udostępnij Napisano 10 Luty To jest moja pierwsza praca.Jestem nowy na forum chciałbym od was usłyszeć pare porad/krytyki co bym mógł poprawić i np. nie siedzieć nad tym obrazem 7 godzin :PZaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrycjaPe 7 Udostępnij Napisano 10 Luty Proponuję skupić się nad dopracowaniem pojedynczego elementu 🙂 Zaczynanie od pełnego 'landscape' nie ma sensu bez podstaw rysunku 🙂 Odsyłam na YouTube w poszukiwaniu tutoriali rysunku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqobek 1 Udostępnij Napisano 10 Luty ok.Dzięki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizak 9 Udostępnij Napisano 11 Luty @Jaqobek Pomysł już masz, wyobraźnię też, ale brakuje podstaw tak jak mówi Patrycja. Najlepiej weź kartkę, ołówek lub długopis i rysuj wszystko co się da, obserwuj i wyciągaj wnioski. Naucz się perspektywy, cieniowania i reszty podstaw ;) Rzymu od razu nie zbudowano, trzeba ćwiczyć, jak już załapiesz to taki rysuneczek będzie dla Ciebie kwestią 5 minut. Powodzenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach