yogimonster 2 Udostępnij Napisano 17 Listopad Ostatnio dużą frajdę sprawiają mi doszlifowania zdjęć na avatar czy po prostu Instagrama. Lubię minimalizm i nie przesadzam, dopiero zaczynam oto jedna z pierwszych prac. Oryginalny efekt Zaloguj się lub zarejestruj, aby zobaczyć ukrytą zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 81 Udostępnij Napisano 17 Listopad Wrzuciłem temat mam nadzieję, że do dobrej kategorii, bo to nie są jednak avatary czy grafika forumowa 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian 1 159 Udostępnij Napisano 17 Listopad (edytowane) Nie ma co oceniać przecież. Lekko podkręcone kolory, których nawet na pierwszy rzut oka nie widać. Postaw sobie bardziej ambitne zadanie. Coś, co wymaga więcej pracy. Edytowane 17 Listopad przez Damian 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrycjaPe 55 Udostępnij Napisano 18 Listopad i ten krzywy horyzont 🤦♀️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach