Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Projekty

tom44bombadil

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie. Mam dla Was nowe projekty ? Są to lampka na choinkę, kalkulator (ewentualnie może być to smartwatch) oraz ciągnik. Jak widać są one jeszcze niedopracowane, zwłaszcza brakuje im kolorów. Bardzo Was proszę o opinie na ich temat.

Pozdro! 

Grzegorz

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

• 3 tygodnie później...

Przepraszam za spóźnioną odpowiedź. Moją intencją był jednak ciągnik, być może o nieco innym zarysie kształtów, odróżniający się od tradycyjnych modeli.  Nawiasem mówiąc mam też kilka szkiców motocykli, które będę musiał poprawić i  być może kiedyś pokażę. Sugerując się twoją odpowiedzią sam również teraz widzę, że ciągnik nie do końca mi się udał i w takim razie wkrótce opublikuję tu zmodyfikowany model maszyny. Dzięki za opinię!?

Witam Was ponownie. Oto zapowiadany zmodyfikowany model ciągnika rolniczego. Niestety jest to tylko nieukończony zarys, bo brakuje mi pomysłu jak go dokończyć. Jak widać ciągnik nie posiada w ogóle części przedniej, niektóre elementy są jakby w powietrzu. Mimo to proszę Was bardzo o wyrażanie zdania na temat tego modelu, czy ma szanse na dalszy rozwój czy też trzeba zmienić całą koncepcję.  Pozdro!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.