Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Plagiat

IcanFly bitch

Rekomendowane odpowiedzi

[code]Nick oskarżonego: Cezzik Opis sytuacji: Stworzył swoje forum i teraz robi kopiuj wklej z naszego (był tam G.Modem) Powód: Nie wiemy czemu to zrobił może rangi zazdrościł :) Dowody: [/code] <div style="font-family:Verdana, Tahoma, Arial, Sans;font-size:13px;color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);color:rgb(0,0,0);border-right-width:0px;border-bottom-width:0px;">
</pre>
Edytowane przez Gość
Po 1 rangi ja z (psd z forum spacecms)  robilem dla was na csbets.pl dlatego moge na swoim forum używać bo po to jest psd żeby się uczyć i używać :)
Po 2 regulaminu nie moglem wziąść ponieważ mam bana na waszym forum więc nie do mnie to oskarżenie.
Po 3 działy też nie mogłem wziąść bo ban na csbets 
Po 4 styl wziąłem z space ( stąd ) i przerobiłem nie zmieniając stopki o autorze :)

[quote]Po 2 regulaminu nie moglem wziąść ponieważ mam bana na waszym forum więc nie do mnie to oskarżenie.
Po 3 działy też nie mogłem wziąść bo ban na csbets ' [/quote]
Nic trudnego wylogować/ usunąć ciasteczka i bana nie masz możesz założyć nowe konto na csbest.pl
A co do działów dużego podobieństwa nie ma co do csbest.pl/ Większość for tak ja up pisali kopiuje różne regulaminy od innych sieci więc nie widzę w tym żadnego problemu jest to sprawa między H@ csbest / a H@ Łowcy. Nie jest to żadna strata materialna więc odrzucam zgłoszenie.
A z Cezzikiem to sobie porozmawiam na GG.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.