Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane [Fakty po Faktach] Destero.

Destero.

Rekomendowane odpowiedzi

[list=1]
  • <li style="text-align:center;">Imię: Rafał</li><li style="text-align:center;">Wiek: 18</li><li style="text-align:center;">Nick: Destero.</li><li style="text-align:center;">Staż na forum: Od 29 maja.</li><li style="text-align:center;">Ile czasu jesteś w stanie poświęcić tyg?: Tygodniowo nie wiem jak mój przelicznik by zareagował, ale myślę, że około 12h</li><li style="text-align:center;">Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Powiedzmy, że z [8,5/10], gdyż czasem można walnąć kleksa jak się za dużo pisze.</li><li style="text-align:center;">Znajomość obsługi silnika IPS [0/10]: Tutaj jest mały problem, gdyż na IPS robiłem tylko raz i to nie za długo, ale myślę, że jak zobaczę jak to działa to nie będzie z tym problemu.</li><li style="text-align:center;">Znajomość regulaminu forum [0/10]: Na pamięć nie znam, ale czytałem z dokładnością, więc z 8 będzie.</li>
  • 9. Dlaczego właśnie ty?: Chciałbym pomóc obecnemu redaktorowi, którym jest David w przeprowadzaniu wywiadów i tworzeniu gazetki. Często zajmowałem się obowiązkami na takowej posadzie na różnych forach, więc moje doświadczenie nie jest małe. Do tego mam dosyć sporo wolnego czasu, więc mogę zapewnić, że każdy będzie mógł się cieszyć z przeprowadzonego wywiadu jak i czasem z przeczytanej gazetki. No i fakt faktem chciałbym pomóc jakoś rozbujać ten dział.  
    Szczerze powiem tak.
    Podanie nie przekonało mnie zbyt do ciebie, za krótko musiałbyś rozbudować bardziej swoje myśli abyś nas przekonał do siebie.
    Lecz jestem na Tak przyda się nam kolejna osoba, która pomoże i odciąży Dawida w tej "ciężkiej pracy"
      [color=#008000]Podanie przyjęte Okres próbny 14dni E mail / Dane do Facebook podaj mi na PW
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
    • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.