Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Grafik amator specjalizacja pixelart 2D poszukiwany, zlecenia płatne, gry na androida

Xarcane

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, jestem człowiekiem którego pasją zawsze było tworzenie gier komputerowych, gamedev nie okazał się taki kolorowy jak na początku myślałem, stworzenie nawet prostej gry wiąże się ze sporym wysiłkiem! Obecnie skupiam się na prostych grach na androida, tylko i wyłącznie dla zabawy, przynajmniej na razie. Chcę zrobić pare platformówek,space shooterów,tower defence itd. Preferuję grafikę w stylu pixelart 2D tylko i wyłącznie. Nie szukam profesjonalisty do zespołu gamedev, ja sam pracuje codziennie fizycznie a projekty robię przed lub po pracy, i szukam amatora który głównie chciałby się znaleźć w creditsach gry i trochę dorobić bez jakiś konkretnych deadlinów. W przyszłości oczywiście planuje wypuszczać gry na których może coś się zarobi, jednak głównym motywem na teraz jest nabycie doświadczenie i fun! Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do kontaktu tutaj lub na PW :)

Rodzaj pracy: Grafika do gier na androida

Tematyka: Głównie pixelart, 2D

Dodatkowe informacje: -

Kwota wynagrodzenia: zależy od wielkości projektu, a nie będą jakieś bardzo duże, kwestia dogadania, coś około 200zł 

Sposób wynagrodzenia: przelew na konto 

Termin wykonania: --

Kontakt: wiadomość prywatna, albo tutaj pod postem :)

Edytowane przez Xarcane
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.