RzJakRzetelny Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Cześć, wrzucam swoje fotomanipulacje do ocenki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzJakRzetelny Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Cześć, mam zamiar stworzyć kilka fotomanipulacji na tegoroczne Halloween. Oto następna czyli Sztraszna ośmiornica ? Przed i po. Zdjęcie moje. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzJakRzetelny Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Jeszcze w mrocznym klimacie ? Do tej fotomanipulacji użyłem zdjęcia siebie. Jak to oceniacie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanuki Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 eleganckie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzJakRzetelny Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Tym razem takie coś sobie wymyśliłem. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi