Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Baner na stronę www

greg84

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: Stworzenie banera na stronę www poprzez wstawienie produktu do zdjęcia stockowego wybranego przez grafika. Dodanie hasła reklamowego

Tematyka: Oświetlenie. Baner

Dodatkowe informacje: Zależy mi aby wstawić lampę ( przy zachowaniu proporcji ) z załącznika do jakiegoś ładnego zdjęcia ( może być płatne ) które można użyc na stronie www. Chciałbym aby zdjęcie pokazywało pozytywne emocje. Np. czytanie książki przez kogoś pod lampą, czy zabawa z psem, coś co wpłynie na emocje i sprawi że potencjalny klient kliknie baner. Hasłem reklamowym jest : Nasze lampy dodają blasku pięknym chwilom. Coś w tym rodzaju. Można to jeszcze jakoś zmodyfikować - nie jest to wersja ostateczna. Baner miałby być na stronę www.fashion-home.pl .  Generalnie nie musi być akurat ta lampa jeśli będzie propozycja aby wykorzystać inna lampę ze strony chętnie to rozważę

Kwota wynagrodzenia: 150 - 200 pln w załeżności czy zdjęcie płatne czy darmowe

Sposób wynagrodzenia: przelew bankowy

Termin wykonania: do 21.11.21

Kontakt: Priv - wiadomość odpowiedź w komentarzu

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Eh.. po pierwszy lampa jest nocna czy stojąca, ewentualnie jaki jest jej wymiar w pionie, po drugie czy posiada Pan plik z wyeksportowaną lampą z białego tła czy każdy ma się bawić oddzielnie, po trzecie czy lampa ma rzucać światło czy ma być wyłączona, jeżeli tak to jaka barwa czy może LED, po czwarte czy można ingerować w perspektywę zdjęcia?

I przede wszystkim baner banerowi nie równy, jakich wymiarów oczekujesz.

Moja propozycja z podanym zasobem informacji, cena 200 zł. Jeżeli odpowiada wykonanie zamienię zdjęcie na takie, na którym jest pora wieczorna i nie ma światła z zewnątrz. 

Edytowane przez Al Bambi

Dobre pytania. Dzięki za zwrócenie na nie uwagi

Lampa stojąca wymiar 148 cm. Jesli chodzi o odzielenie przesyłam w załączniku. Link do lampy jest tutaj: 

. Jeśli chodzi o światło to rzeczywiście fajnie by było aby padało z niej światło najlepiej barwy ciepłej (żółtej). Oczywiście można ingrować w perspektyw zdjęcia. 

Wymiary banera 1905 pix x 600 

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.