Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Sygna tygodnia

Darthu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)
Jako ze trochę wiem na temat SOTW to proponuję aby tematyka nie była określona w sposób uniemożliwiający  pokazanie swoich umiejętności graficznych.
tzn.. Mocne precyzowanie określonego tematu nie ma sensu,odnośnie postaci jak i rzeczy.
Przykładowo...
Proszę o zrobienie sygnatry na temat: magneto
I tutaj już mamy jasno i mocno określony temat co ogranicza nas w tworzeniu,bo większość sygnatur nie będzie się od siebie wiele różniło.
Proponuję aby temat na sygnaturę tygodnia był mniej jak i czasami więcej sprecyzowany z naciskiem na mniej.
Przykłady tematyk: Postać z filmu,Sci-fi,C4D,smudge,Dark tag,light,temat dowolny,mroczny świat,aktor,aktorka,magia,ogień,geometria,kosmos,kobiecość,maska.
CO do wymiarów prac to proszę się dobrze zastanowić,gdyż  określone tagi w niektórych rozmiarach po prostu są ciężkie co dla niektórych użytkowników.
I tak ogólnie :)
Wiem o co Ci chodzi  ; )
Wcześniejszemu opiekunowi konkursów mówiłam o tym
Tym razem została narzucona taka tematyka, ale myślę, że następne  sotw już będzie bardziej kreatywne. 
Poza tym uważam, że dobry tagger zrobi pracę w obojętnie jakich wymiarach i obojętnie jakim temacie, ale ponieważ to nie jest forum typo dla tagger staram się, aby tematy konkursów były dosyć łatwe, odpowiednio dla każdego użytkownika. 
Dziękuję za propozycję, zwrócę na to uwagę.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.