Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Jak rozpoznać czy zdjęcie jest z internetu

Hutsalo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Nie jestem grafikiem i nie znam się na tym dlatego chciałbym się czegoś poradzić bardziej doświadczonych. Te zdjęcie, które za chwilę wstawie mogą się wydać treścią erotyczną ale muszę coś wiedzieć żeby po prostu nie mieć kłopotów. Bez zbędnego wdawania się w szczegóły. Mam takie 2 zdjęcia, które przedstawiają kobiety. Nie widze ich twarzy bo mają zamalowane. Bardzo bym prosił o stwierdzenie czy te zdjęcia są z internetu czy prawdziwe. Bardzo bym prosił o nie usuwanie tematu. To naprawdę pilna sprawa. Muszę to wiedzieć. Może to forum nie jest odpowiednim miejscem do publikowania tego typu zdjęć ale tak jak powiedziałem ja się na tym nie znam. Chciałbym wiedzieć czy te zdjęcia są prawdziwe czy z internetu. Ktoś ma może bardziej wprawne oko i wie lepiej. Naprawdę musze to wiedzieć

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Słuchajcie. To jest naprawdę poważna sprawa. Nie żartuje. Potrzebuje wiedzieć czy te zdjęcia są prawdziwe czy z neta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.