Dawid Opublikowano Piątek o 12:31 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:31 (edytowane) Cześć, będę tu wrzucał swoje prace 🙂 Na początek starszy projekt, a wkrótce pojawi się coś nowego. Rebranding targów polskich win i winnic. https://www.behance.net/gallery/135817705/Polish-Wine-and-Vineyard-Fair-Rebranding-concept Edytowane Piątek o 12:49 przez Dawid 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano Piątek o 13:10 Administrator Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:10 Fajne, zasłużone wyróżnienie. Bardzo mi się podoba budowa znaku (wkomponowanie butelki wina w kształt Polski). Jeżeli chodzi o kwestię web, to nie podoba mi się ta forma buttonów: Nie jestem też do końca przekonany, czy wybór fontu kolorowego w treściach był dobrym wyborem: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano Piątek o 13:19 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:19 6 minut temu, Damian napisał: Fajne, zasłużone wyróżnienie. Bardzo mi się podoba budowa znaku (wkomponowanie butelki wina w kształt Polski). Jeżeli chodzi o kwestię web, to nie podoba mi się ta forma buttonów: Dzięki ❤️ Co do buttonów to masz rację, z perspektywy czasu widzę, że one bardzo odstają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi