Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Szmakito

Marcine

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że prawdopodobnie skreślają mnie wymagania, ale yolo.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">I INFORMACJE PODSTAWOWE
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">1. Imię: Marcin
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">2. Wiek: 22
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">3. Kilka zdań o sobie: Stary wyjadacz. Co tu dużo mówić. Długi staż na PA, w tym globalmod, później #uwaga reklamuje - nawet admin (a co?!). Teraz jestem tu. Nie mam za dużo do powiedzenia na swój temat. Autopromocja nie jest moją dobrą stroną.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">II INFORMACJE FORUMOWE
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">1. Staż na forum: ... Żenujący :v
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">2. W czym chciałbyś/chciałabyś pomóc? : Pilnowanie porządku na tą chwilę nie jest konieczne. Ale sprzątanie bałaganu i ogarnianie ludzi w razie potrzeby - czemu nie. Administracja ma swoje problemy, a marnowanie czasu na takie duperele to komedia.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">3. Kilka argumentów, które mówią o Twojej chęci dołączenia do Nas jako moderator: Nie wdaję się w niepotrzebne sprzeczki, lubię ład i porządek, DOLARY.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">4. Co chciałbyś zmienić na Naszym forum, uwzględnij:
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">a. Regulamin forum - 
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">b. Wzory lub wymagania -
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">c. Partnerstwo -
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">d. Inne zmiany ( wymień je )
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">~Pilnowanie porządku w galeriach. Brak zbędnego nabijania postów, etc.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">5. Jakie jest Twoje doświadczenie w moderacji for? ( Czy miałeś kiedykolwiek taką rangę, jeśli tak podaj nazwy for ): Dużo tego było. Ostatnio z tych większych - GFXResource
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">6. Ile czasu możesz dziennie spędzić na Naszym forum? : Tyle ile trzeba będzie :v
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">7. Jak oceniasz pracę naszej aktualnej ekipy? ( odpowiedź uzasadnij ): Żadnych zastrzeżeń.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">8. Jakim działem chciałbyś się zająć? Galerie! <3
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">9. Czy potrafisz pracować w grupie? Oczywiście, że tak! :v
Ja się tu rozwinę z wypowiedzią. 
Więc, według mnie Sakito (odkąd go "znam") bardzo poszerzył swoje horyzonty i jest on dobrym przykładem dla ludzi rozwijających się i próbujących coś osiągnąć. 
Jeżeli chodzi o rangę o którą walczy Sakito, jestem jak najbardziej [color=#006400][u]na tak. [/u]

[color=#000000]Systematycznie bywa na forum, udziela się, pomaga, jest typem człowieka, który jest potrzebny na tutejszym forum, sądzę, że świetnie da sobie radę z tą rangą. 

<font color="#000000">Jest sumienny i profesjonalny w tym co robi, przynajmniej takie wnioski wysunąłem, będąc tutaj i pisząc, przyglądając się jego pracy. </font>
<font color="#000000">Oczywiście to jest moje zdanie na jego temat, nie narzucam tego nikomu.</font>
Nie spelniasz wymagań- tu się zgadzam xd
Jesteś na forum od dwóch dni, to jest bardzo niski staż. Mogłeś poczekać chociaż dwa tygodnie, aby inni Cię poznali. 
Nie licz na to, ze dostaniesz tą rangę właśnie teraz,  bo na Twoje miejsce jest wiele innych kandydatów, zasługujących na tą posadę ( CezziK ).
Rzeczywiście masz doświadczenie, ale to nie wszystko. Brakuje Ci również staranności w podaniu. 
Myślę, że gdyby twój staż był większy na pewno moja wypowiedź byłaby pozytywna, aktualnie jestem na nie, z wiadomych względów.

• Użytkownik+
Sam widzisz jakie są wypowiedzi użytkowników, mam na ten temat to samo zdanie, gdybyś spełniał wymagania dałbym Ci tego moderatora ponieważ się na niego nadajesz :) Gdy będzie kolejna rekrutacja i będziesz spełniać wymagania zachęcam do złożenia podania. Ale jak narazie podanie zostaje odrzucone. [color=#FF0000]Podanie zostało odrzucone.
[color=#008000]Temat został zamknięty.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.