Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Kris

Kris

Rekomendowane odpowiedzi

<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">I INFORMACJE PODSTAWOWE
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">1. Imię: Krzysiek
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">2. Wiek: 16
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">3. Kilka zdań o sobie: Już kilka razy na forum opisywałem siebie, więc pozwólcie że nie będę robił tego raz kolejny. (edit- [url=https://grafinity.pl/index.php?/topic/651-siemka/]http://spacecms.eu/index.php?/topic/651-siemka[/url]
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">II INFORMACJE FORUMOWE
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">1. Staż na forum: Czas online: 31d 11h 11m 8s (oczywiście jest to naciągane, jestem zalogowany na kilku urządzeniach i automatycznie nalicza mi czas, kiedy używam przeglądarki na telefonie. Obcinając ten czas wyszłoby coś koło 10-15 dni)
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">2. W czym chciałbyś/chciałabyś pomóc? W rozwoju i promocji forum. 
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">3. Kilka argumentów, które mówią o Twojej chęci dołączenia do Nas jako moderator: Nie rozumiem pytania. Chęć dołączenia do grona Moderatorów wyrażam tym podaniem i niczym innym.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">4. Co chciałbyś zmienić na Naszym forum, uwzględnij:
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">a. Regulamin forum - nie znalazłem regulaminu forum (poza tematem znajdującym się w koszu, ale rozumiem że to się nie liczy)
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">b. Wzory lub wymagania - [url=https://grafinity.pl/index.php?/topic/1085-usuni%C4%99cie-wzor%C3%B3w/]http://spacecms.eu/index.php?/topic/1085-usunięcie-wzorów/[/url]
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">c. Partnerstwo - gdzieś pisałem w temacie, którego teraz już nie ma że trzeba koniecznie znaleźć inne forum, z którym można by było przeprowadzić np wymianę bannerów lub jakąś dalej idącą współpracę
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">d. Inne zmiany ( wymień je )
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">Powyższe podpunkty oznaczają przykładowe zmiany, które chciałbyś wprowadzić ( uzasadnij dlaczego i co by miały oznaczać )
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">5. Jakie jest Twoje doświadczenie w moderacji for? ( Czy miałeś kiedykolwiek taką rangę, jeśli tak podaj nazwy for ) Tak, miałem. Około rok temu miałem na: forum.footballteam.pl Jednak teraz będę miał pierwszy raz do czynienia z silnikiem IPB, ale nie może być to szczególnie trudne.
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">6. Ile czasu możesz dziennie spędzić na Naszym forum? Nie wiem. Nie jestem w stanie powiedzieć co będzie za miesiąc. Myślę, że postaram się kilka godzin dziennie, jednak mam obowiązki grafika i to im będę poświęcał więcej czasu. 
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">7. Jak oceniasz pracę naszej aktualnej ekipy? ( odpowiedź uzasadnij ) Mocne 8/10. Wszyscy starają się wykonywać swoją pracę jak najlepiej. Jednych widać mniej, drugich bardziej, ale każdy ma podobny wpływ na to, co widzimy dzisiaj. 
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">8. Jakim działem chciałbyś się zająć? Nie mogę sprecyzować. Jeżeli będzie potrzebna moja reakcja w jakimś dziale to będę robił coś w tym kierunku, nie będę się ograniczał do jednego działu i czekał na Moderatora, dla którego przypisany jest dany dział. Oczywiście mówię o obecnej postaci forum. Jak będzie przykładowo 5.000 użytkowników, nie będę aż tak obrotny, cyborgiem nie jestem
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">9. Czy potrafisz pracować w grupie? Chyba tak. To musi ocenić grupa z którą pracuje, nie jest to logiczne? 
Edytowane przez Gość
Jestem na tak
Regulamin przeczytaj zanim się będziesz wypowiadał: 
<pre data-pbcklang="html" data-pbcktabsize="4" class="html ipsCode prettyprint">2.10 W podaniach o moderatora/grafika/junior grafika/webmastera zakazuje się pisania "neutral", zastanów się czy dany użytkownik zasługuje na posadę na naszym forum. Wypowiedź musi zawierać min. 3 argumenty, jeśli Twoja wypowiedź będzie "na tak" musi ona zawierać pozytywne argumenty, i na odwrót. </pre>Ostrzeżenie słowne.
Edytowane przez Gość
Jesteś aktywny i dość sporo czasu spędzasz na forum, jednakże twoje podanie wymaga dużego dopracowania o.O 
Kilka argumentów: czyli dlaczego chcesz zostać moderatorem.  Skoro jest punkt kilka zdań o sobie, to trzeba się do niego dostosować nie każdy Cię zna- powinieneś to zrozumieć. Co do grafika, jak widzisz w legendzie moderator jest wyżej, więc wiadomo, że ta ranga jest ważniejsza, a pisząc, że bardziej skupisz się na grafiku oznacza, ze nie dasz rady na danym stanowisku. 
Specjalnie napisałam taki wzór, aby nie pisać listów motywujacych, a Wy piszecie tak krótko- tak jakby wam nie zależało. 
Popraw to podanie a będę na tak.
Nie chce robić spamu i odnosić się do każdego aspektu Twojej opinii wyjaśnię jedna rzecz: [quote]Co do grafika, jak widzisz w legendzie moderator jest wyżej [/quote]Tu się źle wyraziłem, miałem na myśli obowiązki grafika na tym forum, oraz zlecenia poza tym forum, które jakby nie patrzeć zajmują więcej czasu niż przejrzenie forum :)   Edytowane przez Gość
Po pierwsze
  •  Szukamy ludzi, którzy chcą się rozwijać i pomagać nam przy prowadzeniu forum, jeżeli nie podołasz na stanowisku Moderatora oraz grafika to nie wiem po co piszesz podanie. Z punktu 6 wywnioskowałem, że jak otrzymasz rangę Moderator to prawie nic się nie zmieni.
  • Po drugie
  •  Tak samo z punktu 3 wywnioskowałem, że kłania się czytanie ze zrozumieniem . Miałeś nam przedstawić swoje argumenty dlaczego ty powinieneś zostać moderatorem a nie kto inny.
  • Na dzień dzisiejszy nie widzę ciebie jako moderator w naszej ekipie chociaż jesteś aktywny i pomocny ale to jeszcze nie jest czas.
    Jestem na Nie,
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
    • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.