Moderator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. viperovsky Opublikowano 10 Czerwca Moderator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Cześć wszystkim ? Myślę, że niejedna osoba zgodzi się ze mną, że dobór fontów w projekcie bywa czasochłonny, szególnie jeśli ograniczamy się do tych darmowych. Jednakże chcąc nie chcąc font jest jednym z kluczowych elementów dobrego Designu. Z tego powodu przygotowałem dla Was listę kilku fontów godnych uwagi, która może usprawnić Waszą pracę. Jeśli znasz inne ciekawe fonty na Google Fonts, podziel się nimi z resztą użytkowników pod tym postem ? Jeśli chcesz więcej tego typu materiałów, zapraszam na mój profil na Instagramie. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 10 Czerwca Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Super artykuł, więcej takich! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 10 Czerwca Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Moje ulubione z Google Fonts to: Inter Rubik Manrope Lexend Ale że Open Sans umieściłeś na tej liście, to jestem zaskoczony ? Ten font kojarzy mi się z projektami z 2015 roku. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 14 Czerwca Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Barlow Condensed ? Właśnie koduję projekt z tym fontem i wygląda bardzo ciekawie, polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano Piątek o 09:46 Administrator Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:46 A jeśli ktoś nie chce używać Google Fonts, to tutaj znajdziecie 100 darmowych i naprawdę fajnych fontów: https://www.fontshare.com/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi