arkadio Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Hej wszystkim! Proszę o ocenę moich prac ? Dodam, że jestem osobą początkującą Poniżej 2 wersje logo dla firmy zajmującej się produkcją unikalnych świec zapachowych nie na skalę masową, bardziej rękodzieło. Pomyślałem że kombinacja liter M i S będzie w tym przypadku najlepszym rozwiązaniem. Dzięki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 26 Czerwca Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Cześć @arkadio. Mógłbyś wrzucić logo bez mockupów? Ułatwi to dostrzeżenie detali i ocenę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadio Opublikowano 9 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca tak jasne 2 wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inza Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Do mnie przemawia pierwsze logo 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi