Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane ściana płaczu Puszka - #1 - truuusia

Unlucky senox

Rekomendowane odpowiedzi

<p style="margin-top:0px;color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">Nick oskarżonego: truusia
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">Opis sytuacji: Otrzymałem wczoraj ostrzeżenie (dostałem powiadomienie na email) od truuusi za post [url=https://grafinity.pl/index.php?/topic/1360-takie-sobie-logo/&do=findComment&comment=5241]http://spacecms.eu/index.php?/topic/1360-takie-sobie-logo/&do=findComment&comment=5241[/url] z powodem : Wypowiadaj się na przyszłość na temat, po czym widzę, że "moderator" jest hipokrytą, upomina a sam nie stosuje się do tego, czego dowodem jest : [url=https://grafinity.pl/index.php?/topic/547-poka%C5%BC-swoj%C4%85-mordeczk%C4%99-3/&do=findComment&comment=5262]http://spacecms.eu/index.php?/topic/547-pokaż-swoją-mordeczkę-3/&do=findComment&comment=5262[/url]. (pomimo tego, że to dział offtopic to jej wypowiedź znacznie odbiega od tematu). Kolejną sprawą jest bezpodstawna blokada shoutboxa, pisałem sobie XD i dostałem warna? Śmieszna sprawa, nie złamałem w żaden sposób regulaminu na sb. Pozdrawiam !
<p style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">Dowody: Wyżej ^.
[quote]<p style="margin-top:0px;color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;">Kolejną sprawą jest bezpodstawna blokada shoutboxa, pisałem sobie XD i dostałem warna? [/quote]widzisz, jednak wiesz jaka jest przyczyna blokady, więc po co miałam pisać? Zamierzałam Cię odblokować jutrzejszego dnia, cieszę się, że zrozumiałeś swój błąd. 
Co do ostrzeżenia było ono słuszne a moja wypowiedź w dziale offtopicu była w porządku i myślę, że w takich działach nie musimy pisać oficjalnie, poważnie etc.
Również pozdrawiam.
[quote]widzisz, jednak wiesz jaka jest przyczyna blokady, więc po co miałam pisać? Zamierzałam Cię odblokować jutrzejszego dnia, cieszę się, że zrozumiałeś swój błąd.  [/quote]Blokada była nieuzasadniona , nie opierała się na żadnym punkcie regulaminu. [quote]Co do ostrzeżenia było ono słuszne a moja wypowiedź w dziale offtopicu była w porządku i myślę, że w takich działach nie musimy pisać oficjalnie, poważnie etc. [/quote]Jednakże jeśli temat jest o pokazywaniu twarzy to raczej zostaje przy takim temacie a nie zmieniasz zaraz zawartość wątku na dyskusje o moderatorskich aspiracjach... moderator winien świecić przykładem, a ty co w tym czasie robisz?
Czytaj ze zrozumieniem.
Co do moderatorskich aspiracji, to była to w 100% żartobliwa wypowiedź [img]emoticons/default_wink.png[/img] I proszę Cię nie piszmy o dziale offtopicu, bo to jest dział stworzony wyłącznie z myślą o zabawie. 
Teraz poczekajmy na wypowiedź Rafała, bo widzę że zaczynasz się czepiać o wszystko [img]emoticons/default_wink.png[/img]
[quote]Co do moderatorskich aspiracji, to była to w 100% żartobliwa wypowiedź [img]emoticons/default_wink.png[/img] [/quote]Czy było pisane żartobliwie czy serio. Jeśli chciałaś rozpocząć dyskusje nt. przyszłych kandydatów na moderatora miałaś do tego prawo, ale nie zaczynać dyskusji w temacie do tego nie przeznaczonym.<span style="">[quote]Stać Cie Krasnal na coś więcej [/quote]</div><p style="">nie jest już samą oceną pracy wykonanej przez @Krasnal i świadczy to o tym, że jesteś niekompetentna, nadużywasz operacji moderatorskich i warn był nie nietrafiony. 
Wiem co to znaczy offtopic, ale dziękuję  za szybką naukę angielskiego. Zapisze to słowo w fiszce [img]emoticons/default_wink.png[/img] 
Nie masz się o co czepiać, więc  powtarzam po raz kolejny offtopic, to dział stworzony z myślą  o zabawie. Nie można tam nabijać postów. Jeśli wciąż chcesz się ze mną sprzeczać, to zapraszam na teamspeak [img]emoticons/default_wink.png[/img]
  • Administrator
Zamykam.

Kilka słów od Krasnal'a
Posłuchaj słusznie dostałeś blokadę na czacie, denerwujesz ludzi pisaniem.
,,Administracja zastrzega sobie prawo do zablokowania ShoutBoxa użytkownikowi bez podania przyczyny."
Co do warna był pewnien bug i sam się usunął.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.