Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Ulotka obiektu turystycznego

KaacpeerL

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy:  Ulotka

Tematyka: Atrakcja turystyczna

Dodatkowe informacje / brief: potrzebuje ulotki reklamowej, na której znajdą się informacje o możliwości zwiedzania jedynego w Europie obiektu byłego Klasztoru Staroobrzędowców powstałego w 1847r - który obecnie pełni funkcję Muzeum Ikon i Kultury Staroobrzędowców, położonego w pięknej malowniczej krainie tysiąca jezior na Mazurach. Na terenie parku krajobrazowego w obszarze natura 2000. Na miejscu jest możliwość wypicia świetnej kawy oraz zjedzenia ciasta w naszej kawiarni na wzgórzu z tarasem z widokiem na jezioro Duś. Na naszej prywatnej plaży oferujemy możliwość wynajęcia łódki oraz desek SUP. Dodatkowo w tym klimatycznym miejscu oferujemy możliwość kempingu nad samym jeziorem.

To tak po krótce opis, zależałoby mi aby grafik sam trochę ubrał to w słowa i wpasował do zdjęć, fajnie jakby znalazła się jakaś mapka z adresem oraz numerem telefonu, wszystkie dodatkowe informacje dostępne na stronie internetowej: www.klasztor.info

Jeżeli jakieś dodatkowe pytania ma grafik jestem do dyspozycji.

ZDJĘCIA:

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

W załączniku obecna ulotka która pełni tylko funkcję informacyjną o obiekcie, a zależy mi na czymś co przyciąga oko i w skrócie mówi dlaczego warto przyjechać 🙂

Widełki cenowe: 150/200zł

Sposób wynagrodzenia: przelew

Termin: jak najszybciej

Kontakt: kacper@klasztor.info

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.