Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Sprzedam design CSGO:Jackpot + działający bot + sql

Andr3us

Rekomendowane odpowiedzi

<div style="color:rgb(130,130,130);font-family:Lato, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:15px;"><font color="#333333" face="Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif">Nazwa przedmiotu: Design CSGO Jackpot + bot + sql + poradniki</font></span><font color="#333333" face="Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif">Opis przedmiotu: Witam. Mam dzisiaj do sprzedania świetny design strony pod jackpot wraz z działającym botem i sql, a także poradniki wliczone w cenę. Sam design strony sprzedam za ok. 100 zł, 135 zł za design + bot + sql + poradniki. Sprzedaję tylko 1 sztukę. Kto pierwszy ten lepszy. [img]emoticons/default_smile.png[/img]</font></span><font color="#333333" face="Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif">Screeny przedmiotu: </font></span>[url=http://imgur.com/a/TCLV5]http://imgur.com/a/TCLV5[/url]<font color="#333333" face="Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif">Cena przedmiotu: 135 zł - możliwość negocjacji</font></span><font color="#333333" face="Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif">Kontakt: </font></span>GG:55861596<font color="#333333" face="Helvetica Neue, Helvetica, Arial, sans-serif">Płatność: PayPal, skiny CSGO (+ 25%), przelew na konto bawe</font></span>P.S dla bezpieczeństwa, jesli się obawiasz, możesz najpierw wpłacić mniejszą kwotę jeśli kupujesz wszystko (design + bot + sql + poradniki) w kwocie ok 35 zł, a ja wyślę bota za tą kwotę. Następnie Ty wpłacasz resztę, a ja równiez wysyłam resztę.[color=#FF0000]Sprzedano kopii: [0/1]   </div> Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.