Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Moje projekty

Rafał

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Powiem tak, z każdą kolejną pracą widać pewien progress. Odbiegasz od szablonów aktualnie robionych. Przede wszystkim podobają mi się kolory, świetnie dobrane, połączenie ciemnego i jasnego, unikalniejszy układ (fora nie pozwalają na inne) mowa tutaj dokładniej o tabelce serwerów w rotatorze ogłoszeń, kawał dobrej roboty Krasnal ! Nasz wspaniały koderze i wcale nie grafiku  troszeczke sarkazmu musi być. Pozdrawiam!
  • 2 miesiące temu...
  • Administrator
Zawsze dobierasz mdłe odcienie szarego. Nie bój się wyzwań i dobieraj kolory bardziej kontrastowe. Header przez takie coś jest bardzo nudny. Pod względem technicznym projekt wygląda w porządku. Trochę biedny dół Ci wyszedł, nie wiem po co zostawiłeś tam tyle wolnego miejsca. Reszta standardowa, poprawna. 
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik+
Jedno wielkie byle jakie i kompletnie nie ładne tworzywo krasnala.

A tak naprawdę to masz pomysły których niektórzy by się bali podjąć a ty je robisz. Co do kolorystyki to moja zasługa :> A co do reszty postarałeś sie raz na ruski rok zrobisz laya ale za to ładnego nie tak jak ja Ale jest kilka poprawek.

Wyrównaj panel usera do prawej. Ten cień w bocznym panelu mi nie pasuje a tak reszta git
Edytowane przez Gość
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.