Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane [700-1500PLN] Logo&wizytówka firmy udostępniającej przejazdy Fiatem 126p

Vvv

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: wizytówka oraz logo

Tematyka: Fiat 126p, ślub, sesje zdjęciowe, klasyki. 

Dodatkowe informacje / brief: Witam, pierwszorzędnie potrzebuję logo dla firmy zajmującej się wynajmem dwóch egzemplarzy Fiata 126p do ślubu, innych imprez okolicznościowych oraz sesji zdjęciowych. Logo może być w stylu minimalistycznym, modernistycznym, bądź w aranżacjach zamieszczonych poniżej treści zlecenia. Co do kolorystyki, to akceptuję następujące barwy: czerwień, beż lub błękit  (oczywiście z osobna) - to są przykładowe kolory, ale liczę na Waszą kreatywność i „poczucie smaku”. Co do wizytówki, to kolorystyka oczywiście podobna. Format klasyczny. Może to być wizytówka niezawierająca zdjęć, czyli w jakimś prostym stylu/modernistycznym lub zawierająca zdjęcia (oczywiście Fiat 126p motywem przewodnim), które zamieszczam poniżej treści zlecenia, które są moją własnością, a więc śmiało można z nich korzystać lub inspirować się. Jeśli chodzi o inspiracje, które podałam niżej i kogoś zainteresuje pierwsza propozycja, to świetnie by było, jeśli sygnetem tego projektu byłby Fiat 126p w beżowym kolorze (tak jak z moich zdjęć) i bardzo mi zależy, aby żaden z Grafików NIE inspirował się tzw. Elegantem Fiat 126p, który został wypuszczony jako ostatnia linia popularnych maluchów. Jeśli mogłabym jeszcze jakoś kogoś bliżej nakierować mojego ideału, to podpowiem, że interesuje mnie styl klasyczny/typografia bardziej zbliżona ku latom 70/80/90, ale z chęcią zobaczę Wasze propozycje. Liczę, że Artyści/Designerzy z tego forum popiszą się kreatywnością.

Co ma się znajdować na logo - nazwa firmy: Wojciech Janic, a pod spodem drobniejszym drukiem jako slogan: przejazdy klasykami Fiat 126p 

Wizytówka ma zawierać takie informacje jak: 

• Przejazd polskimi klasykami Fiat 126p 1976 oraz 1993,
  • Sesje zdjęciowe w scenerii PRL do ślubu, portretów etc.,
  • Wykorzystanie wizerunku samochodów do różnorodnych pomysłów,
  • Sprzedaż „maluchowych” gadżetów. 

I gdzieś poniżej tych informacji: 

Widełki cenowe: za całość projektu tj. logo + wizytówka wstępnie proponuję 700-1500PLN Wszystko zależy od jakości wykonanej pracy i oczywiście mojego zadowolenia. 

Oczywiście wizytówka ma zawierać wcześniej wykonane logo. 

Sposób wynagrodzenia: Przelew/Blik

Termin: 08.10.2022 do godz. 18:00 Wiem, że może się to wydawać ekstremalnie krótki czas, ale wierzę w Wasze możliwości. Myślę, że wynagrodzenie jest odpowiednie. 

Kontakt: e-mail: kamilasambor95@gmail.com 

• Lubię to! 1

Pierwsza z propozycji:

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Edytowane przez reckydesign
  • Dzięki! 1
15 minut temu, grafipro napisał:

Dzień dobry.
Moja propozycja. Nierówności w szkicach zastosowane celowo.

Naprawdę ciekawie, ale nie podoba mi się ten biały gradient widziany z dołu. 

• Dzięki! 1

Moja propozycja.

@Vvv Dodaję do podglądu projekt wizytówki.

Edytowane przez Agata_
  • Super! 2

Jeszcze jedna propozycja ode mnie (do dopracowania, lecz nie widziałem sensu poświęcania dużej ilości czasu, który mógłby być po prostu zmarnowany w momencie wybrania innej pracy) (zarówno szkic auta jak i typografia zostanie dopracowana jeśli praca zostanie wybrana) 

A tutaj taki szybki prototyp wizytówki:

Edytowane przez reckydesign
  • Super! 1

Ze względu na duże zainteresowanie, to przedłużam czas zlecenia do poniedziałku do godz. 12:00, aby każdy mógł dopracować projekt. 

Projekty, pod którymi umieściłam reakcję „super” są dla mnie najlepsze jak na razie. Najbardziej wpisują się w moje gusta, ale przede wszystkim w nich przemawia do mnie jakość i poziom. 

• Super! 1
15 godzin temu, Agata_ napisał:

Moja propozycja.

@Vvv Dodaję do podglądu projekt wizytówki.

Wizytówki prezentują się estetycznie. Natomiast wolałabym, aby to obramowanie wyglądało nieco inaczej. Głównie chodzi mi o tył wizytówki. 

Edytowane przez Vvv

v2. Jeśli bardziej odpowiada pierwsza wersja, proszę pisać. Starałam się utrzymać styl retro 😉

@Vvv

Kolejna propozycja 🙂

Edytowane przez Alsart
  • Super! 3

Dodałam kilka szczegółów do sygnetu (samochodu), poprawiłam wygląd wizytówek i dodałam alternatywny wygląd typografii.

Edytowane przez Agata_
  • Super! 1

Witam, bardzo dziękuję wszystkim grafikom za przesłanie swoich projektów i poświęcenie na nie czasu. Poziom większości prac był wysoki, toteż do siebie zbliżony, dlatego tak ciężko było nam (mnie i narzeczonemu) na cokolwiek się zdecydować, ale od samego prawie początku mieliśmy swojego faworyta i przy tym zostaliśmy. Z tą osobą skontaktowaliśmy się już prywatnie i pewnie będziemy kontynuować współpracę. Dziękuję jeszcze raz grafikom oraz administracji i moderacji za pomoc. 
Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłości. 

• Moderator
7 minut temu, Vvv napisał:

Witam, bardzo dziękuję wszystkim grafikom za przesłanie swoich projektów i poświęcenie na nie czasu. Poziom większości prac był wysoki, toteż do siebie zbliżony, dlatego tak ciężko było nam (mnie i narzeczonemu) na cokolwiek się zdecydować, ale od samego prawie początku mieliśmy swojego faworyta i przy tym zostaliśmy. Z tą osobą skontaktowaliśmy się już prywatnie i pewnie będziemy kontynuować współpracę. Dziękuję jeszcze raz grafikom oraz administracji i moderacji za pomoc. 
Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłości. 

Proszę o wskazanie zwycięzcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.