Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Kris - próby

veshaze

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podoba Mi się ten projekt. Zaczynając od kolorystyki, w której dominuje jedna barwa, a kończąc na  designie, który nie jest jakiś super oryginalny, jak to napisano wcześniej  ; ) Imo pusto jest w BG.  Brakuje w tym projekcie głównie drugiego dominującego koloru. Samo wykonanie jest dobre i dosyć estetyczne, ale leży plan tego designu. Projekt ma potencjał pobaw się jeszcze nim ;f
Dla mnie to logo po lewej na górze jest za małe, mogłeś dać jakąś kreskę pod tym bo to tak "lata". KrisDesign napisane samą czcionką, powinno się jakoś wyróżniać, a nie tylko sam napis, z tyłu ja bym dodal bardziej osobe siedzącą przed komputerem bądź coś bardziej pod Photoshop'a bo co ma miasto do Grafiki?  Co oferuję proste, oklepany motyw ale ładniejsze by było z jakimiś ikonkami niż sam tekst. Moje projekty w tym tle jest za pusto, mogłeś dodać preview tego layout'a z tyłu z kryciem jak w hoverze to by zaciekawiło do kliknięcia i obejrzenia projektu, a klikać w ciemno to się chyba nikomu nie chce. Kontakt ze mną jest okey, lecz mam jedno zastrzeżenie, dlaczego napis "Co oferuje?" - "Moje projekty" są mniej więcej na tej samej równi, a "Kontakt ze mną jest" o wiele, wiele niżej? Trochę nad równością w projekcie musisz popracować. Ogólnie to projekt słaby nie jest, ale trzeba dopracować. 
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.