Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Zlecenie na fotomanipulacje / obraz na ścianę. Widełki 300-500 PLN

Jakub989

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: Fotomanipulacja obrazu na ścianę

Tematyka: Fotomanipulacja

Dodatkowe informacje / brief: Witam, potrzebuje przerobić zdjęcia aby wydrukować obrazy na ścianę tryptyk 140x80cm, ściany pokoju są białe (więc białe tło obrazów lub jasne odpada), chciałbym aby obrazy były czarno białe (a tło było ciemne), mam 3 zdjęcia które wchodzą w grę. Myślałem żeby może zdjęcie nr 2 przerobić tak żeby została postać i motocykl na tym molo a tło zrobić tak jakby w nocy z księżycem czy coś takiego żeby było ciemno...
Do zdjęcia nr 1 można spróbować dodać też tekst "No matter how hard you have. Never give up on your dreams" (ale tylko do niego). Zdjęcie nr 2 i 3 nie może mieć żadnego napisu. Zdjęcie nr 3 czarno białe wychodzi nawet spoko tylko trzeba by przesunąć samą postać na środek, tak aby motocykl został na starym miejscu i też był na środku obrazu. W razie czego proszę pytać.

Widełki cenowe: 300-500PLN

Sposób wynagrodzenia: Przelew, Paypal, BLIK (do wyboru), Revolut

Termin: 30.11.2022

Kontakt: Przez Forum, ewentualnie mail: Jakub989@vp.pl

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

• Damian zmienił(a) tytuł na Zlecenie na fotomanipulacje / obraz na ścianę. Widełki 300-500 PLN

@Jakub989masz te 3 zdjęcia w większej rozdzielczości, które mógłbyś podesłać mailem lub udostępnić?

7 części to heptaptyk 😉, dyptyk to obraz składający się z 2 części 🙂 , tryptyk 3 części - taka ciekawostka ;D Rozumiem że ma być tak jak pokazałeś rozbity na 7 części?

@Jakub989te 3 przeróbki za 350 PLN (w cenie dwie korekty), jeśli dołożysz + 150 PLN rozseparuję te zdjęcia ręcznie do CMYK-a  by zmniejszyć rozrzut tego zabarwienia o którym pisałeś, ale upewnij się czy na pewno drukarnia w której to zlecisz zgodzi się na druk z pliku CMYK, a najlepiej gdyby mogła ci wykonać próbkę zanim zlecisz całość, wtedy można będzie trochę lepiej podciągnąć kolorystykę pod zbliżoną do B/W. Albo jak pisałem znajdź drukarnię/fotolab który oferuje profesjonalny druk B/W.

Kolega Jakub po otrzymaniu wglądówek zamilkł. 

Zastanawiające jest że w drugim poście prosząc o propozycje logo, w którym na końcu napisał że żadna z propozycji kolegów nie przypadła mu do gustu, 5 dni temu zamieścił na FB logo JAST MEDIA 

Drobna zmiana. Wychodzi na to że kolega szuka darmowych inspiracji 😞

• Lubię to! 2
  • Wow! 1

@pBartnik Tak zgłosiłem się do @pinkpixel. Co do loga jest to zlecenie, które żadne z przesłanych nie przypadło mi do gustu i dlatego temat został zamknięty. A żeby cokolwiek dać na fanpage na szybko, znajomy grafik na podstawie przesłanych na forum zasugerował się i mi wykonał. Nie jest to logo którego będę używał więc jeśli uraziłem czyjąś pracę nie ma problemu mogę usunąć. Nie czekam na darmowe prace itp. Jeśli ktoś wykona logo i rzeczywiście mi się spodoba to nie ma problemu abym zapłacił za kogoś czas i prace. Logo na ten moment wykonuje mi agencja reklamowa (czekam na przesłanie propozycji). Faktycznie koncepcja się zmieniła i logo jest bardzo podobne do tego na forum... Co do fotomanipulacji też jest to aktualne zlecenie, @pinkpixelprzesłał mi propozycje na pocztę ale nie są takie jak bym oczekiwał, nie odpisywałem bo nie było mnie po prostu w domu. Według mnie widać że tło zostało zmienione. A chciałbym uzyskać efekt żeby nikt nie rozpoznał i ogólnie poszukuję lepszego efektu fotomanipulacji. Pozdrawiam

Edytowane przez Jakub989
  • Haha 1

@pBartnik tak zgadza się, jednak nie jest to logo które ja bezpośrednio pobrałem i skopiowałem bo nie o to chodzi... (z przesłanych prac na forum żadne mi do gustu nie przypadło). Tak jak wyżej napisałem, zostało dodane tylko na chwile, znajomy na podstawie prac z forum mi to narysował. Czekam aktualnie na propozycje nowego logo od agencji reklamowej. Nie ma potrzeby żebym kradł logo bez płacenia. Wiem że trochę to tak wygląda i zdaje sobie sprawę. Chciałem tylko cokolwiek wrzucić na szybko. Tym bardziej że podałem swoje wszystkie dane, firmy itp... Jeśli by coś było co by mi sie spodobało i chciałbym tego używać, nie ma żadnego problemu abym twórcy zapłacił.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.