Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Zlecę wykonanie wzoru na tatuaż

Forse

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy:  Wzór na tatuaż na udzie 

Tematyka:  Maski weneckie  

Dodatkowe informacje / brief:  Dość oklepany temat jeżeli chodzi o tatuaż, natomiast jest to moje marzenie od dawien dawna. Zależy mi na  czymś oryginalnym z ciekawymi  efektami  drugoplanowymi, aby wzorek oprócz tego że przyciągał wzrok to również zaskakiwał detalami. Motywy jakie mnie interesują pozwolę sobie zamieścić w linkach poniżej. Proszę pamiętaj że to nie logo  jakiegoś serwera Metin 2, tylko pamiątka całe życie. Zdaje się całkowicie na inwencję twórcza zleceniobiorcy, chociaż nim zabierzesz się do pracy fajnie by było  przedyskutować kilka kwestii. 

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Itd itd. chodzi o motyw poboczny, puzzle 3d, diamenty itd. Jeżeli chodzi o same maski to mam 2 pomysły albo kobiece twarze, wtedy jedną w bandamce lub 2 miny szyderczy uśmiech + pewny siebie. Więcej na priv ustalimy jak się podejmiesz. 

Widełki cenowe:  25-50euro kwestia dogadania, jak siądzie petarda, która zdecyduje się wrzucić  na udo, wynagrodzenie będzie do mocnej negocjacji.

Sposób wynagrodzenia:  Przelew z Revolut w wybranej walucie za pomocą linku- pieniądze od razu na twoim koncie lub wybrane krypto przez binance. 

Termin:  Potrzebuje go do przyszłego piątku 09.12.2022, aby móc zarezerwować termin

Kontakt:  Proszę się kontaktować ze mną wyłącznie przez prywatną wiadomość na forum gdzie ustalimy alternatywny kontakt, będę starał się codziennie odwiedzić forum, pozdrawiam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.