Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Wykonanie projektu na koszulkę

danto

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy:  wykonanie projektu na koszulkę

Tematyka:  sport

Dodatkowe informacje / brief: Wymiar (A4) ok 280x210px (w poziomie). Plik PNG. Na projekcie ma być napis Nafciarze i 

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
. Kolorystyka i wzór wykonania podobny/zbliżony jak
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Widełki cenowe: 100-150zł

Sposób wynagrodzenia: bank,paypal

Termin:  29.01.2023

Kontakt: pw

Edytowane przez danto
  • Lubię to! 1
  • Administrator
59 minut temu, danto napisał(a):

Nikt tak na prawdę nie wykonał efektu , który był do założenia.

Najbardziej podoba się praca TnesT ale i ona wymaga trochę poprawek. 

Na razie temat można uznać za wykończony i zamknąć. 

Czyli wybierasz pracę @TnesT i będziesz się z nim kontaktować odnośnie poprawek?

Tak jak napisałem wcześniej, żadna praca nie jest klonem założonego celu.

Z TnesT mogę spróbować dojść do założonego celu, ale skąd mam gwarantować że to się uda ?

Adipe tak prosiłem o grafikę bez efektu na koszulce. Nie ma znaczenia dla mnie czy jest sto czy dwieście ilości znaków wodnych na projekcie. Ostatecznie jednak koledzy odrzucili projekt. Nie wybieram go sam a jest to koszulka kibicowska , która będzie realizowana w dużej ilości i decyduje o projekcie kilka osób. 

• Lubię to! 1

Witam,

chciałbym zgłosić tego zleceniodawcę. Miałem zrobić to już dawno, ale natłok wszystkiego i koniec końców zapomniałem, a widzę, że ponownie sytuacja może się powtórzyć. Chciałbym opisać  jak wyglądało zlecenie, które wygrałem, natomiast pieniędzy nie otrzymałem do dnia dzisiejszego. 

Użytkownik ten wybrał moją pracę w powyższym temacie, później jeszcze przez długi czas nanosiliśmy poprawki według wytycznych, gdy projekt był już zaakceptowany ostatecznie, zleceniodawca mimo moich wiadomości przypominających nie odezwał się do teraz. @pBartniknie może mieć on przerobionego wektorowego herbu z jednego względu, po prostu go nie dostał, bo ostatecznie zlecenie nie zostało sfinalizowane. 

Proszę nie wykonywać dalszych prac dla tego użytkownika, ani tutaj, ani na priv, chyba, że ktoś chce zostać oszukany. Jeżeli użytkownik teraz zgłosi się do mnie i zapłaci podwojoną stawkę z zlecenia które ja wykonywałem, mogę wycofać moje zażalenie, ale jestem niemal pewny, że to tego nie dojdzie, bo ewidentnie użytkownik ten chce tanim kosztem kraść prace bądź pomysły poświęcających czas tutaj grafików. 

Pozdrawiam.

• Wow! 2
  • Przykro mi 2
  • Wrr... 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.