Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Szablon etykiety na świeczki

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: Szablon etykiet na świece sojowe

Tematyka: Świece sojowe

Dodatkowe informacje / brief: Zlecenie dotyczy utworzenia szablonu etykiet samoprzylepnych, możliwego do edycji - świece będą miały różne zapachy, zatem powinna być możliwość edycji warstwy zawierającej właśnie treść dotyczącą zapachu. Rozmiar pojedynczej etykiety to 52.5x29.7mm, a na arkuszu A4 znajduje się ich 40. Załączam również szkic ogólny projektu.

Wzór w mojej odpowiedzi na ten temat z 21 marca 2023.

Widełki cenowe: 40-80zł

Sposób wynagrodzenia: Przelew (możliwe również rozważenie innych form płatności na prośbę wykonującego)

Termin: 1 kwietnia 2023r. 

Kontakt: Forum, Discord - Mr.V1ctor#6366

Edytowane przez victor16
Zmiana terminu i kwoty oraz informacja o zmianie wzoru
  • Administrator
1 minutę temu, victor16 napisał(a):

Właśnie w tym momencie zobaczyłem, że zostawiłem miejsce na rozmiar, który ostatecznie nie został wpisany.

Rozmiar etykiety to: 52.5x29.7mm

Z informacją o spadzie i marginesie będzie niestety ciężej. Raczej nie jestem w stanie udzielić takiej informacji.

Wystarczy zapytać się drukarni, w której chcesz dokończyć etykiety 😉

@Norbert nie wyłoniłem niestety nadal najlepszego rozwiązania 😕 Dlatego przedłużam termin do 1 kwietnia.
@Al Bambi dodał projekt tutaj, lecz gdy odezwałem się o zmiany i wgl, to brak dalszego odzewu.
@pBartnik Twój projekt niestety mi nie odpowiada 😕

Mam nowy, prostszy projekt. Jest taki szablon na Canva:

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Zależałoby mi na zmianie tła na jednolite białe. Zrobienie 2 wersji obramowania (wzór niżej) i dodaniu 2 napisów "Świeca sojowa" oraz pod spodem nazwe zapachu. W kolorze pasującym do tego złotego.

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.