Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Zlecę wykonanie LOGO dla grupy darterów (lotki)

Glooger

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: Logo

Tematyka: Logo dla osób grających w darta

Dodatkowe informacje / brief: Logo musi zawierać tarczę do darta, lotki, oraz nazwę "DART BIAŁYSTOK" - jeżeli by się udało wkomponować w to żubra, czyli symbol Podlasia byłoby pięknie, ale rozumiem że to raczej niemożliwe. Logo musi być bez żadnego tła.

Widełki cenowe: 150-300

Sposób wynagrodzenia: blik/przelew

Termin: Do 27.04.2023

Kontakt: Tutaj w komentarzach lub przez wiadomość prywatną.

PS: Zależy mi na logo dobrej jakości, ponieważ potrzebujemy je potem nanieść na koszulki. Po otrzymaniu wersji próbnych w komentarzach, przedstawię propozycję pozostałym członkom grupy i odezwiemy się do osoby której logo przypadnie nam najbardziej do gustu, pozdrawiam. 🙂

Edytowane przez Glooger
  • Lubię to! 1
  • Moderator

Hej @Glooger

Bardzo bym prosił o określenie ostatecznego terminu dla wykonania zlecenia. Mam świadomość, że zależy ci bardzo na szybkim wykonaniu zlecenia, aczkolwiek wyznaczona data bardzo ułatwi sprawę dla zleceniobiorców. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zakończyć wcześniej zlecenie jak coś Ci się spodoba, dzięki! 🙂

• Dzięki! 1
  • Moderator

Zgodnie z @Glooger decyzją, temat ,,Zlecę wykonanie LOGO dla grupy darterów (lotki)" zostanie zamknięty, aby nie tracić czasu innych Freelancerów. Pragnę podkreślić, że zawsze starajmy się podejmować odpowiedzialne decyzje.

Jestem jednak zaniepokojeni faktem, że najpierw zleciłeś projekt, a dopiero później okazało się, że nie ma zgody na zmianę loga. Takie działanie uznaje za nieodpowiedzialne i nierzetelne.

Edytowane przez pBartnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.