Asuraya Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Na początek powiem, że jestem początkująca więc nie hejtujcie http[url=http://i.imgur.com/6OTeEgK.jpg]://i.imgur.com/6OTeEgK.[/url]JPG [img]http://i.imgur.com/Y26D1HV.jpg[/img] [img]http://i.imgur.com/h3ilVWj.jpg[/img] Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unlucky senox Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak na początki to nawet nawet [img]emoticons/default_smile.png[/img] Pracuj dalej, aż dojdziesz do perfekcji. [img]emoticons/default_smile.png[/img] Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nic szczególnego, ale jak na początki to jest spoko [img]emoticons/default_smile.png[/img] Nie wiem jak odnieść się do dwóch pierwszych prac, więc pomęczę Cię z ostatnią pracą [img]emoticons/default_biggrin.png[/img] Na moje oko jest to tylko obrazek wycięty w tekst. Aby lepiej to wyglądało, postaraj się zrobić tak, żeby żadna biała cześć minionkow nie dotykała krawędzi liter, aby było to bardziej czytelne na tym forum. Polecam zrobić to wycinając poszczególne elementy obrazka i umieścić je na literach tak, aby wszystko do siebie pasowało. Good luck! [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak na początek prace wyglądają schludnie, ale może dlatego, ze nic się w nich nie dzieje? Pierwsza i druga praca opierają się na tej samej tematyce ( pewnie są zrobione w dwóch wersjach ), typografia jest słaba, ale i tak muszę Cię pochwalić za to, ze sama dobralas napis, a nie tak jak większość początkujących pobiera typografie z internetow. Fajnie, ze sie skupilas na typo, ale dobrać odpowiednio typografie do pracy, to jest już coś. Na ten moment skup się na kompozycji i kolorystyce, bo w takich pracach właśnie to jest głównym punktem dla obserwatora. Co do trzeciej pracy jest gorzej... Słabe wykonanie i kiepski pomysł. Czytaj poradniki. Postaraj się dobrać w następnej pracy światło. Pobaw się kontrastem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak na początek, nie jest źle. Czytaj wiele poradników a na pewno się dużo nauczysz. Ja w tej dziedzinie jestem strasznie słaby :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanken Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 [quote] Na początek powiem, że jestem początkująca więc nie hejtujcie [/quote]Jezeli kazdy bedzie Ci pochlebial to niczego sie nie nauczysz... Najlepsi na poczatku byli krytykowani. Dla mnie napis "forest" na tym zdjeciu wyglada slabo. W niektorych miejscach widac nawet pixele (zapewne przez napis i jego zmniejszone krycie). Czcionka ladnie dobrana do obrazu (to juz wielki plus jezeli chodzi o poczatkujacych). Niby nic trudnego w wykonaniu takiej pracy, ale liczy sie efekt "wow" (koncowy) a nie ilosc spedzonego czasu. Widzialem duzo gorsze prace poczatkujacych grafikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asuraya Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) [img]http://i.imgur.com/nCticEz.jpg[/img] Kolejna praca :) ) Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unlucky senox Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zrób coś normalnego [img]emoticons/default_smile.png[/img] Zabierz się za avatar / sygnaturę , bo w tej pracy nawet nie wiem co mam oceniać [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Prace bardzo fajne. Nie czesto używany styl ale przyzowity. Prace estetyczne i ciekawe widać, że pierwszy raz robiłaś. Co do andorida wygląda jak by faktycznie było gotowe [img]emoticons/default_wink.png[/img] Prawe oko jest oddalene za daleko od prawej strony niż lewe oko. Prace ciekawe chce zobaczyć progress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 [url=https://grafinity.pl/index.php?/profile/189-krasnal/]@Krasnal[/url] Nie zgodzę się z Tobą [img]emoticons/default_smile.png[/img] Co do ostatniej pracy to powiem jedno - kiepsko to wygląda. Widać pixele, kolory z tła oraz samo tło są słabo dobrane, poszczególne części Andka nie są ułożono równe (oczy, ręce). W jakim programie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asuraya Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Gimp to mój program [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unlucky senox Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Pracuj w photoshopie [img]emoticons/default_biggrin.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ehh,gdybyś miała Photoshopa pomógłbym Ci z ustawianiem obiektów, niestety nigdy nie robiłem w Gimpie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ostatnia praca to fail po całości. Pixeloofa, monokolor i ta tępa kompozycja ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asuraya Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Naciśnięcie obrazka powoduje usunięcie pixeli [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Oglądam w pełnych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoxeN Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Pierwsze prace prezentują się całkiem dobrze, wiadomo, że nie są idealne bo dopiero zaczynasz [img]emoticons/default_smile.png[/img] W gimpie też da się coś dobrego zrobić tylko trzeba mieć wprawę. Jedyne co w tych pracach ''jest słabszego'' to Typografia. Co do Androida, niezbyt to wyszło. Kolorystyka według mnie źle dobrana, kompozycja a w szczególności wymiary. Czytaj dużo poradników i ucz się... [img]emoticons/default_wink.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Prace naprawdę fajne android bardzo mi się nie podoba xD. The forest [img]emoticons/default_smile.png[/img] fajnie Ci wyszedł tak samo jak logo "minionki" pracuj dalej i będzie naprawdę super. PS* jeśli chcesz photoshopa pobrać to polecam photoshop 2015 cc sam pracuje na nim i jest bardzo przyjazny :) . Podpis usunięty z powodu naruszania regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asuraya Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Niestety ps'a nie pobiore bo mam Windowsa XP [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unlucky senox Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 [quote]Niestety ps'a nie pobiore bo mam Windowsa XP [img]emoticons/default_smile.png[/img] [/quote]Pobierzesz, pobierzesz. A myślisz, że Krasnal jaki system ma? [img]emoticons/default_biggrin.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asuraya Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 [img]http://i.imgur.com/PgujF2gh.jpg[/img] Kolejne do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unlucky senox Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Może napisz co tutaj zrobiłaś, bo ja widzę tutaj tylko napis. Napis mogłaś bardziej wyśrodkować, zmienić rozmiar pracy, dodać efekty, typu światło, odbicie itd. Dam Ci tematykę na kolejną pracę [img]emoticons/default_smile.png[/img] żeby było Tobie łatwiej, a co najważniejsze, żeby wszystko było widoczne. [img]http://www.britishairways.com/assets/images/destinations/components/mainCarousel/rio/BR-RIO-HOLIDAYS-GETTY-155098807_75-760x350.jpg[/img] zrób z tego banner reklamujący wakacje u senoxa w domu [img]emoticons/default_biggrin.png[/img] , chciałbym zobaczyć jak jest u Ciebie z typografią [img]emoticons/default_smile.png[/img]. Jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asuraya Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Całe oko ma nałożone efekty światła itp chodzi mi o środek oka typu tęczówka itp powieki są postarzone przez tekstury [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unlucky senox Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 A pokaż stock z którego korzystałaś (obrazek który modyfikowałaś) [img]emoticons/default_smile.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Powiem tak - wszystko prezentuje się dobrze poza napisem. Pokażesz zdjęcie bez żadnych efektów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi