Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane [Przemo][Problem]

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

<b>Adres forum: vanill.cba.pl</b>
  • Opis problemu: w kategoriach chciałbym dać image i potrzebuje aby zdjęcie wybierało sobie wymiary
  • Screen: vanill.cba.pl
  • Ostatnio wykonywana czynność: --
  • ps* chodzi mi o to,żeby w index_box ( kategorie)) zdjęcie które jest teraz tam wgrane było ustawione prawidłowo tak jak jest na szablonie
    Chyba sobie poradziłem pobawiłem się kodami i wyszło mi takie coś
        background-size: 100% 100%;
        width: 1186px;
        min-height: 90px;
        margin: 0 auto;
        font-family: "Lato", sans-serif;
        font-size: 11px;
        background-color: #222222;
        border-bottom: 1px solid #2E2E2E;
        background-image: url('images/bgbox.png');
    oczywiście trzeba jeszcze wymiary edytować ale działa [img]emoticons/default_biggrin.png[/img]
    Edytowane przez Gość
    chodzi Ci o statystyki czy kategorie? Bo w kategoriach jak wyłączysz border i tło obrazkowe to pokazuje się bez czarnych linii, wiec ta linia jedynie jest na obrazku tła

a w statystykach całe <tr> trzeba usunąć [code]<tr> <td class="" width="100%" style="border-bottom: 0px solid #121212;"> </td> </tr>[/code]  
    Edytowane przez Gość
    Czytaj co ?? <b>ps* chodzi mi o to,żeby w index_box ( kategorie)) zdjęcie które jest teraz tam wgrane było ustawione prawidłowo tak jak jest na szablonie </b>
    chodzi mi o kategorie nie rozumiesz, ja chce żeby było zdjęcie i nie było widać tych lin mój boże ileż można tłumaczyć. Widzisz kategorię ? usuń sb border-bottom: 1px solid #kolor i zostaw zdjęcie zobaczysz czy znikną ci linie czy zostaną czarne paski. Teraz widzisz ?? i ja chce to usunąć żeby tego nie było widać
    Edytowane przez Gość
    Fox pewnie ale ja nie wiem czy ty juz dziś w nie ogarniasz xd Czytaj z zrozumieniem masz nie usuwać BG z kategorii masz usunąć tylko border bottom ziomek jutro dam ci ssa bo widzę ze nie ogarniesz tematu xd. Nie obrażam naprawdę dziękuję Ci za to ze próbujesz pomoc tylko trochę szpamimy no cóż trudno xd. Tak jak mówię dzięki za pomoc jutro podeślę ssa bo dziś już jestem na fonie i nie mam jak %).  Edytowane przez Gość
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
    • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.