Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane [Grafik] truuusia.

veshaze

Rekomendowane odpowiedzi

<iframe src="https://grafinity.pl/index.php?/topic/369-niemaformy/&do=embed" frameborder="0" data-embedcontent=""></iframe>
Cześć, 
1. IMIĘ : Weronika,
2. WIEK : 17,
3. MIEJSCE WOLNE NA OPIS AUTOCHARAKTERYSTYKA, HOBBY, ZAINTERESOWANIA ITP.) Pochodzę z Częstochowy. Interesuję się fotografią, kinematografia i rzecz jasna grafiką. W przyszłości chciałabym zostać scenarzystką. Mam na koncie napisanych kilka amatorskich scenariuszy. W fotografii uwielbiam zdjęcia makro szczególnie, uwzględniając naturę. Po za tym staram się być szczerą i miłą osobą w świecie wirtualnym. Niestety te dwie rzeczy jakoś się nie łączą ze sobą, więc jest jak jest, ale pracuję nad tym ;v
1. DOŚWIADCZENIE (OD JAK DŁUGIEGO CZASU ZAJMUJESZ SIĘ GRAFIKĄ KOMPUTEROWĄ): W 2014 pod koniec sierpnia zaczęłam interesować się grafiką na poważnie, ale od tamtej pory mialam bardzo duże przerwy od photoshopa i szczerze powiedziawszy po podliczeniu przerw są to miesiące, ale patrząc na to ze prawdziwy start w grafice miałam w 2013, to śmiało mogę napisać, że moje doświadczenie wynosi ROK,
2. JAKIEGO PROGRAMU GRAFICZNEGO UŻYWASZ: Photoshop, Adobe Illustrator,
3. SPECJALIZACJA (WEBDESIGN/GRAFIKA UŻYTKOWA/IDENTYFIKACJA WIZUALNA/GRAFIKA 3D): tagging,
4. DOŚWIADCZENIE W DZIEDZINIE, W KTÓREJ SIĘ SPECJALIZUJESZ: wysokie, głównie skupiam moją uwagę na tworzeniu tag'ow,
5. PRZYKŁADOWE PRACE (MILE WIDZIANE PORTFOLIO,PRACE DOTYCZYĆ MUSZĄ WYBRANEJ PRZEZ CIEBIE SPECJALIZACJI): Powyżej ( nie wiem czemu, ale link dodał się nad podaniem, a jestem na telefonie i nie będę na to tracić czasu ;_; ). 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.