Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Nowy szablon informacje

Rafał

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
<table class="forumminibox" border="0" cellpadding="15" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="row1">[img]https://grafinity.pl/upload/pliki/spacecmsipb55a18264eb15f_55b9f85c7b918.png[/img]</td><td class="row1">Nowy szablon SpaceCMS.eu
Projekt: Damson   |   Wdrożenie: Krasnal</td></tr></tbody></table> 

Witajcie.
Wiekszość spraw załatwiłem ze zleceniami.
Mam troche czasu aby zakodować nowy szablon od damsona.
Szablon będzie kodowany powoli aby uniknąć bugów, ponieważ bede kodował go pierwszy raz pod ten skrypt.
Po ustawieniu nowego szablonu na naszym forum. Zakupimy reklame na podobnych serwisach.

Co do shoutbox'a musimy niestety poczekać gdyż na IPS został stworzony shoutbox ale jest wersji Shoutbox 4.0.x 1.0.0 RC 2
Może być to spowodowane tym że mamy najnowszą wersje ips'u. Musimy czekać na wypuszczenie najnowszej wersji shoutbox'a
Kupię kilka modyfikacji takich jak np ,,hide +"

Szacowany czas zakończenia pracy nad nowym szablonem 1 tydzień maks 2 tygodnie jak bd miał jakieś zlecenia,
W razie pytań jestem do dyspozycji.
  • Użytkownik+
[quote]Ładny szablon naprawdę róbcie go jak najszybciej bo ten szablon odstrasza xD
Szczerze ten biały co zrobił Vanillovsky był dużo ładniejszy ale i tak nie ma tragedii pozdrawiam i czekam !! [/quote]
Fokus ten styl jest domyślnym stylem IPS więc my nie mamy wpływu na ten styl. Co do layoutu vanilii nie będziemy brali layoutów od kogoś kto ripuje i jeszcze jest totalnym kłamcą.
Wolimy lepszą wersję [color=#FFD700]damsona
.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.