KrzysiekART Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 [img]http://spacecms.eu/upload/pliki/lastcraft_55af79471691a.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Miazga *-* Lecz mam pytanie czemu ciągle widać u ciebie pomarańcz :D ? Fajny pomysł na to "R" oraz z tym młotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekART Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 [quote]Miazga *-* Lecz mam pytanie czemu ciągle widać u ciebie pomarańcz :D ? Fajny pomysł na to "R" oraz z tym młotem [/quote]Chciałem dać coś z zieloną bo minecraft,ale Założyciel nie chciał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Według mnie praca jest bardzo fajna i pomysłowa. Miałeś super pomysł z literką R Jednak przyczepiłbym się do napisu SERWER EASYMC - nie wiem czemu mi to za bardzo tam nie pasuje - może lepszą opcją było by wyrównanie do którejś ze stron, ziększenie rozmiaru czcionki czy zwiększenie odstępów między literami, trudno powiedzieć. JJednak pomimo to logo fajnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Bardzo fajny pomysł z tym kilofem i dziurą po nim. W chu podoba mi się ten ryjek na literce R jak Rafał ;* Całokształt pracy oceniam na 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi