Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Problem z stylem csbullet

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po wgraniu plików z stylu csbullet wyszły mi te błędy

<b>Warning</b>: mysql_connect() [[url=http://cs-tczew.pl/function.mysql-connect]<font color="#0066cc">function.mysql-connect</font>[/url]]: Access denied for user 'excmseu_ppki'@'localhost' (using password: YES) in <b>/home/cstczew/public_html/db/mysql4.php</b> on line <b>60</b>
phpBB by Przemo : <b>Critical Error</b>

Could not connect to the database.
<b>Access denied for user 'excmseu_ppki'@'localhost' (using password: YES</b>
-sory za wzór ja fon i nie zbyt mg
<b>Nie wiem czy dobrze rozumiem chodzi tutaj o bazę mysql ?? jeśli tak to jak to zmienić na moją bazę ?? </b>
 Kris widziałeś co napisał? [quote]Witam po wgraniu plików z stylu csbullet wyszły mi te błędy

<b>Warning</b>: mysql_connect() [[url=http://cs-tczew.pl/function.mysql-connect]<font color="#0066cc">function.mysql-connect</font>[/url]]: Access denied for user 'excmseu_ppki'@'localhost' (using password: YES) in <b>/home/cstczew/public_html/db/mysql4.php</b> on line <b>60</b>
phpBB by Przemo : <b>Critical Error</b>

Could not connect to the database.
<b>Access denied for user 'excmseu_ppki'@'localhost' (using password: YES</b>
-sory za wzór ja fon i nie zbyt mg
<b>Nie wiem czy dobrze rozumiem chodzi tutaj o bazę mysql ?? jeśli tak to jak to zmienić na moją bazę ?? </b> [/quote]
wystarczyło  przeczytać a jak by ci dał link wiedział byś tyle samo co z jego postu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.