Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Losowanie kosy CounterStrike:GO

blanken

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, ostatnimi czasy grywam sobie na JackPotach Cs:GO niedawno udalo mi sie dojsc do kosy Gut Knife Crimson Web Field Tested i chcialbym ja rozlosowac wsrod 10-15 osob.
[u]Czy mam kose mozecie sprawdzic na moim profilu steam [url=http://steamcommunity.com/id/blanken/]http://steamcommunity.com/id/blanken/[/url][/u]
Koszt: Skiny o wartosci 6$ minimum. (3 skiny max !)
Maksymalna liczba ludzi: 15 (szanse na wygrana sa duze)
<b>Termin losowania:</b> Losowanie odbedzie sie kiedy bedzie minimum 10 zainteresowanych.
Jak to dziala: Kazdy z chetnych zapisuje sie na losowanie poprzez wyslanie zaproszenia na steamie (moim), wyslania skinow oraz wybrania numerka 1-10 (jezeli jest juz 10 os to 11-15). Kiedy uzbiera sie minimalna liczba ludzi poprosze znajomego streamera o zrobienie losowania NA ZYWO po przez strone random.org z numerkami 1-10. Liste numerkow udostepnie kilka godzin przed losowaniem. Wylosowany numer wygrywa kose.

A pewnosc ze nie zwiejesz z kasa ?!: Pewnosci niestety nie moge wam dac  Kwestia zaufania, aczkolwiek mysle ze znalazlyby sie osoby, ktore potwierdzilyby ze nie oszukuje. Dodatkowo nie ryzykujecie duzych sum.

Przepraszam za pisowanie, ale jestem za granica, gdzie nie mam komputera z polskim windowsem. Jeszcze raz zapraszam !
Edytowane przez Gość
Tude nie rozumiem o co ci chodzi, jest to tylko myśle fajna inicjatywa z mojej strony. Nie chcesz nie losujesz  Zmusza cię ktoś ? Wzbogacanie się ? Haha sorki ale nie potrzebne mi to, jestem za granicą i nie narzekam na zarobek ;) . "Kolega" a raczej stream u niego jest po to aby nie było pomówień że losowanie jest przekrętem. Dodam że kolega dobrze sobie radzi na YouTube jak i na twitchu. Nawet jeśli skiny przekroczą wartość kosy to reszta idzie na lepsze skiny na następne losowanie. Myślisz, że chcąc się wzbogacić robiłbym stream ? Ustawilbym fake konto bez streama i +60$  ruszam z nowym projektem dla graczy cs:go i chce żeby się więcej osób o tym dowiedziało, dlatego też robię tego typu konkursy. Zanim powiesz że to marna reklama dodam iż na fb mamy ponad 700 like i z dnia na dzień ta liczba rośnie. Współpracujemy z hostingiem pukawka a te losowania mają być w przyszłości dodatkiem :)
Projekt na większa skale dopiero w drodze, sam Krasnal tworzy stronę :) . Nie chce obrażać, ale dla mnie w ten sposób patrzą przysłowiowi Polacy. Płacisz 6$ i masz całkiem sporą szanse na wygraną 1/10 a Max 1/15. Ty nie dajesz więcej pieniędzy jeżeli będzie o kilku zainteresowanych więcej więc nie rozumiem o po co ten atak. Tak jak ty to opisujesz zarabia wiele organizacji, które mają znacznie więcej zainteresowanych niż ja  i użytkownicy nie narzekają a chyba są świadomi, że np. 3000 osób zapłaci po nawet tym 1$ za los na skin warty 800$ max
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.