Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

plakat

Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie plakat na + pierwsza czcionka pasuje i komponuje się idealnie za to droga ("dzień zdrowej...") już niezbyt mi pasuje. Tak samo moge sie przyczepić do "złączenia" widać to, że jest "doklejone" gdybyś lekko przymarzał i połączył myślę, że wyglądało by to lepiej
Ogólnie mogłbym prosić o nazwe fonta ? 
[quote]Ogólnie plakat na + pierwsza czcionka pasuje i komponuje się idealnie za to droga ("dzień zdrowej...") już niezbyt mi pasuje. Tak samo moge sie przyczepić do "złączenia" widać to, że jest "doklejone" gdybyś lekko przymarzał i połączył myślę, że wyglądało by to lepiej
Ogólnie mogłbym prosić o nazwe fonta ? [/quote]
Teraz już nie pamiętam jaką czcionką robione, biorę jakieś na bierząco i nie staram się przywiązywać większej uwagi do tego, mam kilka czcionek, które używam i znam, psd nie mogę znaleźć. [quote]Tylko mi nie działa link? [/quote]Nie wiem co się z tym dzieje, ja mam normalnie, może to przez hosting. W ogóle dlaczego spacecms nie ma już hostingu ?
  • 6 miesięcy temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.