Connacht Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Napis do wywalenia, Swiatło mogłeś zmienić bardziej na auto bo tak to za ciemno i nic niewidac :/ Na sygnach się zbytnio nieznam wiec tyle odemnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iCON Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ta poprawiona wersja 8/10 W pierwszej napis niewidoczny i ogólnie tak ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoxeN Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ocenię wersję poprawioną. Panuje troche tutaj taki ''sztuczny klimat'' mógłbyś popracować nad tym światłem, zmniejszyć te i dodać coś nowego. No i te ''świetliki'' według mnie są zbyt widoczne, mógłbyś dać jakieś bardziej łagodne. I jakaś rameczka ''pasek na dole i u góry pracy'' nadało by to może trochę charakteru. Ale jest dobrze, oby tak dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Wciąż dominuje jedna barwa. Focal malo sie wyróżnia, nadal widac duzy wplyw swiatla, ktore wyglada strasznie. Jest przejaskrawione i zbyt duze. Swietliki nadaja klimat fantastyczny, a przecież dobrze widać, ze praca przez to swiatlo jestt odwzorowaniem rzeczywistości. Bardzo dziwnie wyglada ten bialy prostokąt na kryciu, albo jakas bardzo stara teksturka;-; Rada ode Mnie: poczytaj trochę o doborze kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 strasznie podoba mi się ostatni praca, dobre ;D I ain't Polish, I'm French man! :-). I love Poland anyway! :fist::blueheart::grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi