Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Layout'y by Nexanos (Początki)

Nexanos

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zbyt powalające.

W zielonej pracy nie ma wgl konretnego tematu. Masz połączone CS + Jakieś farmeskie coś.

Przy panelu bocznym wgl odstępu nie ma, logo prawie najeżdża na drugie logo.

W ciemno-pomarańczowej pracy wyśrodkowane menu nie wygląda sympatycznie.

Panel boczny nie jest powalający i zgaduję, że próbowałeś wziąć coś ala IPB.

Panel użytkownika jest za duży i dużo w nim wolnego miejsca oraz brak w nim pomysłu.

Ogólnie prace nie są znakomite lecz są słabe. Źle dopasowane szczegóły, a nawet czcionka.
Dużo pracy przed Tobą ale każdy kiedyś zaczynał i nie każdy urodził się od razu grafikiem Podpatruj jak to robią inni, twórz swoje projekty i odkładaj je do tzw. "szuflady". Jeżeli po miesiącu czy dwóch niewidzenia się z danym projektem stwierdzisz że jest ok to pokaż go światu w przeciwnym wypadku powtarzaj procedurę

Pamiętaj żeby się nie zniechęcać - jak byłem w Twoim wieku lub trochę nawet młodszy, kiedy prędkość internetu osiągała niebotyczne prędkości do 56Kbps, zaczynałem swoją przygodę z projektowaniem stron. Kiedy teraz spojrzę na swoje "projekty" z tamtych czasów to aż mi trochę wstyd że mogłem takie coś wypuszczać w świat (wtedy jeszcze na grupy dyskusyjne). Dzisiaj myślę że robię fajne rzeczy - są klienci, czasem nawet wygram jakiś konkurs Także najważniejsze to się nie zniechęcać jeżeli Cię to jara!
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.