Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane [Plagiat] GraffPoint - Cyprian

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
To jest śmieszny gostek,

Ripuje i myśli że nie ripuje ma troche na bani poryte

Ja mu zakodowałem szablon w zamian miałem otrzymać projekt portfolia.

Projekt portfolia zrobił ale mi nie dał tłumacząc to że szablon miał błedy.

Pic na wode jakiś ja miałem wszystko pięknie.

Potem powstało to gówniane graffpoint na podstawach własnie tego szablonu.

Dlaczego tak sądze? bo zostały pozostałości po tamtym szablonie grafika, kody css i tak dalej.

PS. Cyprian to złodziej, riper i krętacz jakich mało.
  • Moderator
To nie jest ten sam top (może było wzorowane). Po pierwsze top ma inną czcionkę, brak menu rozwijanego. #uwaga reklamuje.pl w ogóle inaczej wygląda.

Ja nie daje nikomu plików z VIP!

Czyli TOP Layouta tego pana to też kopia tego?

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://graffpoint.pl/upload/files/2_5592d9e9994a7.png[/img]

Krasnal, styl był błędnie zakodowany było to widać gołym okiem, ponieważ kodowałeś go pod swoją przeglądarkę i rozdzielczosć ekranu.
Ten layout fioletowy jest strasznie słaby "-" Skoro się wzorował albo nawet ukradł ci tę pracę to znaczy że jesteś lepszy od niego, ale jak patrzę na twój layout, a jego to szczerze mówiąc nie widzę plagiatu. Każdy mógłby zrobić top jak Ty, a Cyprian zrobił tak "chujowe" za przeproszeniem że aż rzygać mi się chce, ta czcionka i wielkość czcionki :^ Taki profesjonalista .. :8
  • Moderator
Yeager, On współpracuje z koderami (to jego koledzy) oni się zgodzili na takie warunki i w pliku .css jest napisany Autor...

Polecam najpierw zobaczyć później pierdolić...

[code]/* --------------Style::CSS--------------- CSS style created for #uwaga reklamuje.pl | gfxCMS.eu Author style: mSaladra.pl / GG: 4556489 / E-mail: mat2010i@o2.pl */[/code]

Kooza nic nie mógł zrobić bo był nie osiągalny od 23.06 wczoraj dopiero wbił na forum...
  • 2 miesiące temu...
Dobrze ze trafilem na ten temat bo to poprostu jest smieszne.
Na poczatek zacznijmy od tego ze Cyprian robi tylko  w Gimpie wiec kazdy wie ze plik edycyjny ma skrot .xcf wiec na co mu .psd? Sam cos takiego potrafi zrobic jak napisal ResidenT.Zreszta wejdzcie na portfolio i przeczytajcie co i jak.
Polecam poczytac niektorym osobom definicje RIP bo chyba nie wiedza co to oznacza.
Co do mSaladry pan Burner powinien
zamilczec jak nie zna owego pana
Kazdy moze zrobic taki top nie jest to opatentowane wiec no coz.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.